A jak to stylowo i przede wszystkim jak z błędami. To wydawnictwo lubi sobie chodzić, że tak powiem na skróty i raczej omijam ostatnio ich książki.
Lia, czytałaś?
Księżycowa Kawa napisał(a):To już trochę inaczej się szuka. Poza tym obecne tytuły nieraz stanowią niezłe ułatwienie. Niemniej jednak aby trafić na coś konkretnego trzeba się naszukać. A znasz:
https://www.goodreads.com/book/show/219 ... earch=true Milioner, który jest sensowny
Mam to na uwadze
Przerzuciłam się teraz na sportowców, czytam o bejsbolistach.
https://www.goodreads.com/book/show/253 ... aying-hardPrzeczytałam i nawet mi się podobało, jestem ciekawa kolejnej części, ale muszę na nią sobie poczekać
Niepotrzebnie czytałam fragment w
Playing Hard.
A
Playing hard opowiada o bejsboliście, który akurat ma wypadek i jest wykluczony z gry. Mamy tu też bohaterkę, która jest ekonomistką w Wall Street
Jak dla mnie dość interesująca historia
Szczególnie, że to on musi za nią lecieć, a nie ona za nim. To jej plany w danym momencie są jednak ważniejsze.
Alias napisał(a):Tą pierwszą to nawet mam. Musiała być pewnie darmowa
Więc może od tego warto by zacząć
Knox i jej Truly brzmi nawet zachęcająco...
O Moon to chyba kiedyś pisałaś w dziale erotycznym z tego co pamiętam. Więc jak tam dużo seksów, to nie chcę
Powiedz mi jeszcze proszę, w której z tych książek akcja (i uczucie) rozwijają się najwolniej
Ej, no nie spodziewaj się, że dam Ci drugiego takiego Deana. To nie ta półka
Jeśli chodzi o Gayle to tak, była w darmowych. W recenzjach współczesnych jest moja recenzja
Będziesz wiedziała z czym masz do czynienia. Ale na jakieś skakanie do łóżka na pierwszych stronach to zarówno jak i w jednej jak i w drugiej propozycji nie licz
Moon jest umieszczona może i w dziale erotycznym, ale dla mnie zasługująca na uwagę. Nie wiem też czy powinna tam być jednak czasami z większą ilością scen pojawiają się tu w temacie.
Nie pamiętam by te sceny były jakieś przytłaczające, raczej dobrze wpisane w historię, a historia sama w sobie nie jest głupia.
Zarówno u Moon jak i Gayle jest podobny motyw przełamywania męskiego dotyku.
Więc to już powinno sugerować, ze nie będzie tak wszystko od razu wyłożone na pierwszych stronach.
Skuś się, jestem ciekawa co o nich powiesz.