wiedzmaSol napisał(a):no właśnie o tym dźwięku takim zafałszowanym, nietrafionym mówię to u Tamary było tak?
wiedzmaSol napisał(a):a wzrostem się nie różnił ten gość w pelerynie?
wiedzmaSol napisał(a):mój chłop nabijając się ze mnie twierdzi że agentem jest Kinga.
wiedzmaSol napisał(a):no i to oburzenie Tamary, no bo ona przecież wszystko robi na 100%
tak jakby komuś się palce omsknęły bo siedzi przy organach pierwszy razJanka napisał(a):Tak, ostatni dźwięk całego zadawania pytań agentowi i jednocześnie ostatni dźwięk u Tamary, to był ten zupełnie inny.
i na dodatek miałam wrażenie że pod tą peleryną siedzi jakieś chucherkojoakar4 napisał(a):Ja dla mnie Agent wyglądał na kobietę, miał długą szczupłą rękę.
Papaveryna napisał(a):Sorry - głupie pytanie, bo ja tego nie obejrzałam wtedy całego z zadawaniem pytań agentowi w pelerynie
Czy niektóre z tych pytań, to nie były te same, co oni odczytywali przy zadaniu, jak helikopterem lecieli i były straszne zakłócenia?
Papaveryna napisał(a):Chciałam obejrzeć chociaż ten kawałek z peleryną, ale nigdzie mi nie chce działać. Nie wiem czy przez to, że na telefonie czy w ogóle by nie chciało
to bardzo ciekawa teoriaJanka napisał(a):Jest też możliwość, że na pytania Tamary, odpowiadała osobiście Tamara, a potem realizatorzy posklejali to tak do kupy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości