Teraz jest 24 listopada 2024, o 04:30

Rozrywka, konkursy, reality show: Od Miss World po Miliarderów

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: Amanda Quick

Post przez joakar4 » 11 maja 2016, o 15:10

W sumie ona nie musi psuć zadań. Od tego miała sojusz. Antka który robił zamieszanie i Tomka, który był jaki był. Np jak została w hotelu z Hubertem, to Antek namówił grupę na otwarcie skrzyni. I pieniądze przepadły.

Ulubiona autorka/autor: Ilona Andrews

Post przez •Sol• » 11 maja 2016, o 15:11

Antka mogła zmanipulować, nagadać mu coś.
Tylko że rolą agenta jest psuć, a nie czekać jak popsują za niego. Dlatego jestem bardzo ciekawa jak to jej psucie wyglądało ;)

Pamiętacie organy?
Czy ten nieczysty dźwięk nie był przy Tamarze?
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.

'Nevernight' - Jay Kristoff

Post przez joakar4 » 11 maja 2016, o 15:13

przy Dominice chyba :mysli:

Post przez •Sol• » 11 maja 2016, o 15:14

a mnie się właśnie teraz coś roi że z Dominiką było ok...

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 11 maja 2016, o 15:32

U Dominiki wszystkie trzy dźwięki brzmiały inaczej niż u wszystkich, ale to mogło być spowodowane innym ustawieniem mikrofonu przy nagraniu. Natomiast Tamara zadawała pytania jako ostatnia (bo musiała mieć czas na zdjęcie peleryny) i u niej przy ostatniej odpowiedzi tak dziewnie zabrzmiało, jakby ktoś nie trafił w klawisze.
Obrazek

Post przez •Sol• » 11 maja 2016, o 15:34

widzę że Janka już nastawiona na agentowanie Tamary :P

a wzrostem się nie różnił ten gość w pelerynie?

no właśnie o tym dźwięku takim zafałszowanym, nietrafionym mówię ;) to u Tamary było tak?

mój chłop nabijając się ze mnie twierdzi że agentem jest Kinga.

Ulubiona autorka/autor: Susan Elizabeth Phillips

Post przez Papaveryna » 11 maja 2016, o 15:38

A pamiętacie jak żona Hollywoodu w jakimś zadaniu przyznała, że Tamarze nie ufa i postawiła, że ona czegoś tam nie wykona. Nie pamiętam jak to było ;)

W ogóle Tamara ma ciągle taki szyderczy uśmieszek. Taki dziwny, w stylu 'ja wiem coś, czego wy nie wiecie' :evillaugh:

Post przez •Sol• » 11 maja 2016, o 15:39

no i to oburzenie Tamary, no bo ona przecież wszystko robi na 100% :P

i jej gadki na "setkach". Jej jest najwięcej i ona najbardziej podkreśla jak to chce wykiwać wszystkich łącznie z agentem ;)

Post przez Janka » 11 maja 2016, o 15:42

Very, masz rację, jej mina jest właśnie taka "wiem więcej". Ale to może byc też jej charakter. Ona jest masakrycznie zarozumiała.
wiedzmaSol napisał(a):no właśnie o tym dźwięku takim zafałszowanym, nietrafionym mówię ;) to u Tamary było tak?

Tak, ostatni dźwięk całego zadawania pytań agentowi i jednocześnie ostatni dźwięk u Tamary, to był ten zupełnie inny.
wiedzmaSol napisał(a):a wzrostem się nie różnił ten gość w pelerynie?

Dobre pytanie!
Ale nie pójdę tam jeszcze raz, żeby porównywać. Istnieje zagrożenie, że wpadnę w obsesję na punkcie Agenta. Już może wpadłam.
wiedzmaSol napisał(a):mój chłop nabijając się ze mnie twierdzi że agentem jest Kinga.

No tak, tym naprawdę mogliby nas wszystkich zaskoczyć.
wiedzmaSol napisał(a):no i to oburzenie Tamary, no bo ona przecież wszystko robi na 100% :P

Też zwróciłam uwagę na te procenty. Zaczęło się u niej od 200, potem rosło, a ostatnio już się skupia na zadaniach "na 600 procent".
Ciekawe, co miała z matematyki.
Obrazek

Post przez •Sol• » 11 maja 2016, o 15:44

podobno w wywiadach i na yt zupełnie w innym tonie gada ;)
Janka napisał(a):Tak, ostatni dźwięk całego zadawania pytań agentowi i jednocześnie ostatni dźwięk u Tamary, to był ten zupełnie inny.
tak jakby komuś się palce omsknęły bo siedzi przy organach pierwszy raz :P

mnie kusi sprawdzenie tego wzrostu ale to łatwe nie będzie :P
Obsesję na punkcie agenta mamy wszystkie :P żadnego programu tak nie przeżywamy przecież :P

raczej szóstki mieć nie mogła z matmy :P ale jako jedyna tak podkreśla swoje zaangażowanie. Albo jej bardzo zależy na kasie albo jest agentem.

Post przez Janka » 11 maja 2016, o 15:52

Jeśli komuś się chce porównywać wzrost osoby przy organach, to zapraszam do powtórek. To jest odcinek nr 9, druga połowa.

Tamara zapytała "agenta" czy wcześniej był w Afryce, czy używał broni palnej i czy ostatnie wakacje spędził w Polsce. Nie mam pojęcia, co miałyby oznaczać te pytania.
Hubert zapytał, czy agent lubi stek i dowiedział się, że Tak a to samo pytanie zadał wcześniej Antek i dowiedział się, że Nie.
Obrazek

Post przez •Sol• » 11 maja 2016, o 15:56

tak samo nie wiem co miało oznaczać pytanie o stek. Jedyne logiczne wytłumaczenie - wyeliminowanie Moniki z grona podejrzanych ;)

Post przez Janka » 11 maja 2016, o 15:58

Nie wierzę, że chodziło im o Monikę. Prędzej o kogoś, kto codziennie wpierdzielał steki na obiad. Tomek by mi na takiego wyglądał, ale jego też nie mogli mieć na myśli.
Obrazek

Post przez •Sol• » 11 maja 2016, o 16:04

ano właśnie, dla nas te pytania nie miały sensu, bo jednak nie byłyśmy z uczestnikami non stop ;)

Post przez Papaveryna » 11 maja 2016, o 17:00

Sorry - głupie pytanie, bo ja tego nie obejrzałam wtedy całego z zadawaniem pytań agentowi w pelerynie :P
Czy niektóre z tych pytań, to nie były te same, co oni odczytywali przy zadaniu, jak helikopterem lecieli i były straszne zakłócenia?

Post przez •Sol• » 11 maja 2016, o 17:02

były ;)
pewnie nie wszyscy mieli pomysły na własne i zżynali (wakacje w Polsce, ilość języków, czy agent był w Afryce, z tego co zapamiętałam)

Post przez joakar4 » 11 maja 2016, o 18:25

Mieli zadawać pytania, które były w poprzednich testach.
Obejrzałam jeszcze raz odcinek i tak: Agent wszędzie wyglądał tak samo, jedynie przy Tamarze mniej go było widać (był pokazany z daleka). Z kolei Hubert robił takie miny, wykrzywiał się i stał inaczej niż reszta (w dziwnej pozie) jakby chciał odwrócić uwagę widzów od osoby agenta.Ja dla mnie Agent wyglądał na kobietę, miał długą szczupłą rękę. Dźwięku innego nie wyhaczyłam, ale ja nie mam kompletnie słuchu. :zalamka:
I jeszcze jak jechali na koniach to Tamara jechała za Moniką a tej się ciągle koń buntował. Hubert się zaklinał, ze kiedyś spadł z konia, ale wcale problemów nie miał i praktycznie nie był pokazywany jak jedzie.

Post przez •Sol• » 11 maja 2016, o 19:55

joakar4 napisał(a):Ja dla mnie Agent wyglądał na kobietę, miał długą szczupłą rękę.
i na dodatek miałam wrażenie że pod tą peleryną siedzi jakieś chucherko ;)
Ale zachowanie Huberta faktycznie dziwne.

na dodatek Tamarę jako jedyną lektor zapowiedział. Tamara zadawała najdłuższe pytania. A wydaje mi się że przy niej czubek peleryny sięgał wyżej niż przy innych ;)

Post przez Papaveryna » 11 maja 2016, o 20:26

Chciałam obejrzeć chociaż ten kawałek z peleryną, ale nigdzie mi nie chce działać. Nie wiem czy przez to, że na telefonie czy w ogóle by nie chciało :ermm:

Post przez joakar4 » 11 maja 2016, o 20:34

I jeszcze coś. Hubert był strasznie spocony. Reszta wyglądała normalnie. Może peleryna była ze sztucznego materiału i się pod nią zgrzał? :hyhy:

Post przez Janka » 11 maja 2016, o 20:39

Lecę oglądać pelerynę i to, co spod niej widać.
Papaveryna napisał(a):Sorry - głupie pytanie, bo ja tego nie obejrzałam wtedy całego z zadawaniem pytań agentowi w pelerynie :P
Czy niektóre z tych pytań, to nie były te same, co oni odczytywali przy zadaniu, jak helikopterem lecieli i były straszne zakłócenia?

Masz rację, to w helikopterze było gadanie o stekach, wakacjach w Polsce itp.
Papaveryna napisał(a):Chciałam obejrzeć chociaż ten kawałek z peleryną, ale nigdzie mi nie chce działać. Nie wiem czy przez to, że na telefonie czy w ogóle by nie chciało :ermm:

Próbowałaś link z bloga Tamary? (U mnie śmiga, ale próbowałam tylko na laptopie.)
http://serialnet.pl/serial-online/3-603/agent-gwiazdy
Obrazek

Post przez Papaveryna » 11 maja 2016, o 21:55

Dziękuję, ale u mnie i to nie chce :( Chciałam sobie aplikację z playerem zainstalować, ale poczekam na męża, bo on się tym wszystkim zajmuje i bardziej zna. Nie chcę go przypadkiem rozgniewać swoim kombinatorstwem :lol:

Post przez Janka » 11 maja 2016, o 22:03

No to szkoda.

Obejrzałam ponownie te peleryny i organy i według mnie osoba, która siedzi przy organach, gdy pyta Tamara, to kobieta. Przy drugim pytaniu widać jej rękę, która jest szczupła i możliwe, że ma bransoletki. Antek i Hubert też mają szczupłe ręce, ale sam ruch, który wykonuje ta osoba jest bardzo kobiecy. Nie mam pojęcia, czy już tak mocno się zafiksowałam na Tamarę, że teraz duchy widzę, czy naprawdę tam jest kobieta.
Jest też możliwość, że na pytania Tamary, odpowiadała osobiście Tamara, a potem realizatorzy posklejali to tak do kupy.
Obrazek

Post przez •Sol• » 11 maja 2016, o 22:14

Janka napisał(a):Jest też możliwość, że na pytania Tamary, odpowiadała osobiście Tamara, a potem realizatorzy posklejali to tak do kupy.
to bardzo ciekawa teoria ;)
tylko że wtedy schodziłoby jej się dłużej niż innym i mogłoby to tym innym się wydać podejrzane.

A zgrzany Hubert - również jest to mega ciekawe :P

Post przez Janka » 11 maja 2016, o 22:25

Inni siedzieli zamknięci, każdy w oddzielnym pokoju, i nie mogli wiedzieć, komu ile zajmuje.
Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach