Teraz jest 23 listopada 2024, o 14:49

Plotki i skandale

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: Ilona Andrews

Post przez •Sol• » 22 kwietnia 2016, o 10:33

niedługo przestaną :mrgreen:
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.

'Nevernight' - Jay Kristoff

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 22 kwietnia 2016, o 11:21

wiedzmaSol napisał(a):a nie za późno trochę na nią?
w ogóle można by pomyśleć że w Stanach też program 500+ zaczął obowiązywać :hihi:

Dlaczego za późno?
http://www.radiocentrum.pl

"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".

Post przez •Sol• » 22 kwietnia 2016, o 11:23

48 lat to tak trochę już nie wiek na ciążę ;) znaczy duże ryzyko chorób i powikłań. Wiek menopauzy no ;)

Post przez Kawka » 22 kwietnia 2016, o 11:59

Może to wpadka. Kobieta nie ma już okresu, myśli że już jest bezpłodna, a tu niespodzianka. :P To wcale nie jest takie rzadkie zjawisko, jakby się mogło wydawać.

"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".

Post przez •Sol• » 22 kwietnia 2016, o 12:01

a może ;)
ale czy z Julią nie było tak że ona ileś lat nie mogła?

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 22 kwietnia 2016, o 12:10

wiedzmaSol napisał(a):w ogóle można by pomyśleć że w Stanach też program 500+ zaczął obowiązywać :hihi:

Dobre. Uśmiałam się po pachy.
wiedzmaSol napisał(a):ale czy z Julią nie było tak że ona ileś lat nie mogła?

Tak, chyba tak było. Oczywiście, zakładając, że to prawda, bo może najpierw wcale nie chciała i tylko zwodziła męża za nos.
Obrazek

Post przez Kawka » 22 kwietnia 2016, o 12:12

Aż tak plotek nie śledzę więc nie wiem. Ważne, żeby dziecko zdrowe było.

Post przez Janka » 22 kwietnia 2016, o 12:14

Ona chyba miała in vitro, ale nie jestem całkiem pewna.
Obrazek

Post przez •Sol• » 22 kwietnia 2016, o 12:14

chyba nawet na pewno miała.
Więc skoro potrzeba była ingerencji wtedy, to wpadka teraz jest raczej mało realna ;)

Post przez Janka » 22 kwietnia 2016, o 12:21

Widocznie przeczytała w internecie o naszej 60-letniej aktorce-mamie i pozazdrościła.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd

Post przez Lilia ❀ » 28 kwietnia 2016, o 12:12

“Man. God. Roarke. An interesting and flattering lineup.”
“Safe men are for marrying. Dangerous men are for pleasure.”

Post przez Kawka » 28 kwietnia 2016, o 15:53

Trochę mało jak za zabicie człowieka.

Post przez Janka » 28 kwietnia 2016, o 21:16

Żadna kara nie wróci życia tej pani.
Mam nadzieję, że te 7 lat będzie działało odstraszająco na innych nieodpowiedzialnych kierowców.
Obrazek

Post przez Kawka » 29 kwietnia 2016, o 12:03

Moim zdaniem każdy, kto wsiada pijany lub naćpany za kółko, to potencjalny morderca i w razie wypadku powinien być sądzony jak za zabójstwo z premedytacją.

Niestety niektórzy ludzie mają dziwną mentalność i dla nich jazda po pijaku/po narkotykach to nic złego. Parę lat temu w mojej wiosce była wielka afera. Jeden sąsiad doniósł na drugiego, że jeździ pijany, co było prawdą. Przyjechała policja, złapali pijanego na gorącym uczynku i facet pozbył się prawka (słusznie), ale na tym się sprawa nie skończyła. Sąsiad, który jeździł po pijaku miał wielkie pretensje do tego drugiego, rozpowiadał po wsi, że tamten to donosiciel i konfident i generalnie był bardzo obrażony. Co najdziwniejsze niektórzy ludzie wzięli stronę pijaka i byli oburzeni, bo jak to tak donosić? Przecież NIC się nie stało. Faktycznie w ten dzień nic się złego nie stało, ale kto wie czy gdyby ten drugi nie zadzwonił po policję, czy za chwilę pijany kierowca nie potrąciłby jakiegoś pieszego albo nie zabił siebie? Dlatego nie rozumiem jak można stawać po stronie pijaka/ćpuna za kierownicą. Dziesięć razy nic się nie stanie a za jedenastym ktoś straci życie albo zostanie kaleką.

Znam też inną historię sprzed około roku. Mojej przyjaciółki mąż pochodzi z miejscowości, gdzie picie i jazda po pijaku uchodzą za normalne. W zeszłym roku jego znajoma z tej miejscowości brała ślub. Wiadomo, urządzono wieczór panieński i kawalerski. Za kołnierz nie wylewano. Kiedy już się impreza skończyła jeden z uczestników wpadł na pomysł, że pojedzie do domu autem, choć było niedaleko. Oczywiście pijany. Skończyło się tak, że przejechał innego pijanego imprezowicza (kuzyna panny młodej). Zamiast mu udzielić pomocy, bo chłopak jeszcze żył, usiłował wraz z siostrą zatrzeć ślady. Jak ktoś najbardziej ogarnięty zadzwonił w końcu po pogotowie, chłopak nie miał już szans na przeżycie. Efekt był taki, że trzy dni przed weselem rodzina panny młodej pochowała chłopaka, a ten który go przejechał i jego siostra, która pomagała w tuszowaniu śladów, spędzą parę lat w więzieniu. Młodzi ludzie po około 20 lat a tak sobie życie spaprali. Przyjaciółka z mężem byli tylko na weselu więc dowiedzieli się o sprawie już po fakcie. Atmosfera na weselu była straszna.

Post przez Janka » 29 kwietnia 2016, o 14:19

Takich tragedii jest strasznie dużo. Ludzie są tacy mądrzy, a postępują tak strasznie głupio.
Kawka napisał(a):Moim zdaniem każdy, kto wsiada pijany lub naćpany za kółko, to potencjalny morderca i w razie wypadku powinien być sądzony jak za zabójstwo z premedytacją.

Nie tylko to. Jeszcze dodatkowo nie powinny się w takich sytuacjach liczyć żadne okoliczności łagodzące, typu, że sprawca ma małe dziecko i ono go potrzebuje. Bo jeśli ktoś jechał w stanie, w którym nie powinien jechać, to równie dobrze mógł skończyć na słupie czy drzewie i jego dziecko też by go już nie miało do dyspozycji, a wcale ta myśl mu nie przeszkadzała, gdy wsiadał do samochodu na fotelu kierowcy.
Obrazek

Post przez Kawka » 29 kwietnia 2016, o 15:24

Oczywiście się z Tobą zgadzam.

Ulubiona autorka/autor: Amanda Quick

Post przez joakar4 » 3 maja 2016, o 20:01

http://www.pudelek.pl/artykul/92265/gal ... c_s/foto_1
Wg mnie ładnie wyglądała Beyonce, Naomi Watts, Jessica Chastain.Nie podoba mi się strój Katty Perry i Demi Lovato, Dakota Johnson.

Kristen Stewart powinna zostać w domu- wygląda koszmarnie. A Kris Jenner zaczyna wyglądać na swój wiek.

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 3 maja 2016, o 20:45

MET jest po to, żeby troszkę poszaleć ;)
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące
— Ursula K. Le Guin

Post przez Liberty » 3 maja 2016, o 20:47

Claire Danes kupiła mnie swoją świecącą suknią :lol:

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 3 maja 2016, o 21:26

tego nie udałoby się przeskoczyć ;)
dobre lol

mi się podbała w sumie Vikander (jedyna krótka z sensem lol)
fryzura Lupity, kolory Saldany, odwaga Dakoty i Zoey Duch lol, zestaw Solange, Saoirse góra (w sumie cąłość, Kerr, perłowa Lorde, sprytny zestaw królowej Ranii, Monaghan, meduowa Lovato 9jedyna klasyka do znudzenia modna, ale jakoś ciekawie wygląda). Bosworth (aż się czeka na jakąś ekranizację celtyckiej fantasy), klasyczna Florence Welch, równie klasyczna Gaga, Brie Larson, Conelly, klasyczna Wintour, Grimes, Eva Chen, Halsey (buty, makijaż, paleta), ;)

a całościowo Lima, Willow, Ellie Bamber...
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące
— Ursula K. Le Guin

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 3 maja 2016, o 22:27

Beyonce strasznie. Zaraz przypomniał mi się kadr z filmu http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/co ... K,w400.jpg

Blake Lively :bigeyes: normalnie magia. Do tematu gali jakoś mało pasuje ,ale i tak kreacja piękna.

Sukienka Kim Kardashian bardzo ładna ,ale nie na niej. :ohlala: Kendall pasowałaby.

Nicole Kidman wypadła ciekawie :mysli:

Sukienka Emily Ratajkowski :dribble:

Emma Stonen również mi się podoba.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: Margit Sandemo

Post przez LiaMort » 4 maja 2016, o 12:45

niektóre sukienki nie z tej ziemi..xD :hyhy:
hm... Selena Gomez wygląda jak mała dziewczynka. :P
Ratajkowski ma fajną suknię. :bigeyes:
RM 

"But at the same time we still know the shit happens everytime, so I think c'est la vie, that's life. "

Post przez Janka » 4 maja 2016, o 13:54

Strasznie dużo było futurystycznych. Barbarella wróciła w nowym wydaniu.
Ogromna większość strojów mi się bardzo podobała. Tylko sukienki "Louis Vuitton" są dla mnie paskudne.
Katy Perry miała makijaż, który nie dodawał jej uroku, ale jej takie zabawy w pewien sposób pasują. Ona może sobie na to pozwolić.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd

Post przez Lilia ❀ » 4 maja 2016, o 14:37

Ktoś mi powie o co chodzi z tymi brwiami? Skąd ta moda na rozjaśnianie brwi przy ciemnych włosach? (Kim Kardashian, Katy Perry) Przecież stają się przez to mniej wyraziste. Do tej pory wydawało mi się, że chodzi właśnie o odwrotny skutek - dać się zauważyć, a nie stać się rozmytym :shock: hmmm
“Man. God. Roarke. An interesting and flattering lineup.”
“Safe men are for marrying. Dangerous men are for pleasure.”

Post przez Janka » 4 maja 2016, o 14:39

Strzelam, że chodzi im o przyciągniecie uwagi. Nie ważne, czy wyglądają lepiej, czy gorzej, ważne, żeby o nich mówiono.
Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach