KatiaBlue napisał(a):A więc najdroższa Very:Spoiler:
Agrest napisał(a):Ależ proszę, mam nadzieję, że się spodoba Kiedyś bardzo lubiłam Dessen, trochę mi się przejadła przez to podobieństwo kolejnych książek, ale jakości odmówić im nie mogę.
Niektóre jej blurby brzmią dość, hm, podfruwajkowo, ale tak naprawdę to ewentualny problem z Dessen jest odwrotny - u niej wszystko jest zawsze na poważnie i pisze bardzo mocno introspektywnie.
kejti napisał(a):Normalnie wchodzę tu ostatnio aby tylko poczytać co piszecie o tej książce, za każdym razem brechtam jak głupia, co za książka
klarek napisał(a):Agrest napisał(a):Ależ proszę, mam nadzieję, że się spodoba Kiedyś bardzo lubiłam Dessen, trochę mi się przejadła przez to podobieństwo kolejnych książek, ale jakości odmówić im nie mogę.
Niektóre jej blurby brzmią dość, hm, podfruwajkowo, ale tak naprawdę to ewentualny problem z Dessen jest odwrotny - u niej wszystko jest zawsze na poważnie i pisze bardzo mocno introspektywnie.
O, zostałam poproszona o złożenia podziękowań. Co niniejszym czynię. Zamek i klucz połknięty został w przeciągu jednego dnia (biorąc pod uwagę jego objętość obawiam się, że również i nocy). W domu zostały jeszcze dwie książki Dessen, ale nie wiem na co się dziecko zdecyduje, więc nic nie mówię. Ponoć było prawdziwie, nieprzejaskrawiona historia młodych ludzi, cokolwiek znaczy to dla 15-latki.
Agrest, dzięki i od siebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość