Janka napisał(a):Papaveryna napisał(a): Lubiłam niebieski, turkusowy, fioletowy, ale tylko tak zimny (?), bo śliwkowy już nie dodawał mi uroku, jaśniutki róż, lilowy, srebrny, złotawy
Ja mam dokładnie tak samo.
Zimny fioletowy przejdzie, ale śliwkowy to koszmar.
Złotawy nie może być za blisko złotego, musi być bardziej rozmyty.
Jak tak myślę, to i mnie nie każdy złoty pasował. Kiedyś miałam taką paletkę cieni z bazarku i z niej jeszcze całkiem ok sprawdzał się u mnie perłowy biały. Teraz się boję, że bym dziwnie z takim cieniem na powiekach wyglądała.
W ogóle miałam tam cień, który był jakby różowo-złoty. On spoko się prezentował. Teraz nie mogę znaleźć takiego.
Znowu dziś byłam na drogeriach, bo Rossmann mi napisał, że już moje zamówienie jest do odbioru Rano zamówiłam i popołudniu już było. Wcześniej mi tylko maila wysłali, bo jednej z zamówionych rzeczy jednak nie mieli już na stanie i zapytywali czy nadal chcę resztę czy rezygnuję. Chciałam, bo ta rzecz (rozświetlacz) była najtańsza i sobie ją na spokojnie nawet po promocjach nabędę
Także polecam zakupy internetowe w Rossmannie
Wlazłam też do Natury kupić lakier, który mnie od dawna korcił, a w Rossmannach stacjonarnych i na stronie tego koloru nie ma. Zauważyłam go wczoraj w Naturze, a dodatkowo w nocy ich strona pokazywała mi, że te lakiery powinny być w promocji. Normalnie ok 20 zł kosztują i mi było do tej pory szkoda kasy. Zaryzykowałam i na szczęście była na niego promocja. Niecałą dychę dałam
Sol, dziękuję Ciekawe czy ten olejek z Evree również zalicza się do promocji paznokciowych