Sporo tutaj postów miałam do nadrobiena a specjalnie nie czytałam bo bałam się o spojler
wiedzmaSol napisał(a):ale ten tajemny układzik Allie i Deana też nieźle idzie. Orgazmville hahaha
Jak doszłam do tego momentu myślałam że padnę, do końca świata zapamiętam tą nazwę
I jeszcze o tych aniołkach
sunshine odnośnie Logana
Ja Logana też lubię, nawet bardziej mi się jego część podobała niż o Garecie ale mam zamiar zrobić powtórkę Gareta (kiedyś) ; )
Co do twojego podejścia do Deana, też tak miałam ale po paru miesiącach czekania jakoś o tym zapomniałam i jak czytałam miałam inne nastawienie ; )
Jak dla mnie Dean przebija tę dwójkę, kocham Go
jego przyszłość jako trener, tak widzę go w tym i bardzo mnie to cieszyło ; )
Baaardzo podobała mi się postać Allie, cudowna dziewczyna, a to rzadkość... Problemy z "dawaniem szansy" bo facet prosi, do mnie przemówiły, też przez to przechodziłam, im dłużej się odkłada tym jest gorzej, rozumiałam ją jak najbardziej. W mojej sytuacji jak zerwałam - płakałam, było mi ciężko, tym bardziej że zraniłam faceta, trwało to parę dni, może tydzień ale potem nagle bum, przeszłam z tym do porządku dziennego i byłam tym zdziwiona, no bo kurczę, byłam z facetem prawie 3 lata!! a po miesiącu byłam już w nowym związku
śmieje się bo widzę bardzo dużo podobieństw, też nie potrafię być w związku bez zobowiązań i u mnie także z tego przeszło na związek
Według mnie scen z sexem nie było tak dużo
było idealnie ; )
Sprawa z Seanem też jest dla mnie niedokońca fajna, Hannah go chyba chwaliła a tu nagle takie coś ale co się dziwić, facet poczuł się zraniony, każdy mógłby się zachować jak dupek aby podwyższyć swoją samoocenę itd, aczkolwiek, zachował się jak dupek i go za to nie lubię
troszeczkę przesadził
Sol
"Nie kopie się leżącego" :rotfl: po prostu mnie rozbroiła, wyobraziłam sobie tę scenę
Z tym trenerem/asystentem głównego trenera też mi coś nie pasowało, jakby niedokończony temat
a może tak bardziej - wyszło to bezsensu.
Mnie jakoś nie pali na Tuckera ale owszem, jestem ciekawa jaki on jest
Co do Sabriny
Boooziu, Very, ty już nie myśl, zdecydowanie nie chciałabym takiej historii!!
P.S. Mam dosyć tego limitu emotek : /