Janka napisał(a):Zrobiłam im fotkę, tylko jeszcze nie wrzuciłam na laptop. Muszę się tym zająć.
Kawka napisał(a):Janko - bardzo ładne buty i torebka.
Aniołku - daj znać jak skończysz przerabiać spodnie.
Kawka napisał(a):Ostatnio kupiłam sobie dwie pary dżinsów w rozmiarze wielkim. To znak, że chyba powoli godzę się ze swoją wagą. Miałam mocne postanowienie nie kupować niczego i chodzić w tym co mam, czyli krótko mówiąc - miałam plan schudnąć.
Kawka napisał(a):Aż sama nabrałam ochoty na lekki tuning moich dżinsów. Myślałam o czymś w stylu kolorowych agrafek i przetarciach albo wstążkach. Znając jednak życie skończy się na pomyśle.
Ostatnio kupiłam sobie dwie pary dżinsów w rozmiarze wielkim. To znak, że chyba powoli godzę się ze swoją wagą. Miałam mocne postanowienie nie kupować niczego i chodzić w tym co mam, czyli krótko mówiąc - miałam plan schudnąć.
Kawka napisał(a):Janko - wiem co czujesz. Mam dokładnie taki sam sposób radzenia sobie ze smutkiem. W niektóre stare dżinsy się nadal mieszczę ale na mocnym wdechu i mi w nich niewygodnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości