Nocny Anioł napisał(a):no to nie jestem pewna czy bieganie jest takie dobre, masz w domu schody?pobiegaj po nich , ćwiczenie z piłką są świetna na zadek
KatiaBlue napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):no to nie jestem pewna czy bieganie jest takie dobre, masz w domu schody?pobiegaj po nich , ćwiczenie z piłką są świetna na zadek
Ja lubię ćwiczenia z yt taka babka Gacka się chyba nazywa czy coś i ma 20 minutowy zestaw na sensowne uda. Poza tym pilates tez jest spoko
duzzza22 napisał(a):A jak umiesz jeździć na łyżwach to szybko nauczysz się poruszania na rolkach.
tully napisał(a):duzzza22 napisał(a):A jak umiesz jeździć na łyżwach to szybko nauczysz się poruszania na rolkach.
Nno nie wiem, na lyzwach naturalnie hamujesz a na rolkach jednak jest dosc duzy speed i inna technika hamowania.
Lorelei napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):a mnie daje czadu kręgosłup, moje przesunięte kręgi się odezwały. Chyb muszę trochę zwolnić. Ja bym chciała na konie, ale się boję o kręgosłup
Lore wpadnij do mnie, sprzedam ci parę moich pomysłów
Wpadnę, wpadnę, od razu ognisko zrobimy
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości