aniazlipca napisał(a):Klarku cieszę, że Ci się podobało ja mam cały czytnik z new adlut - jedne lepsze, inne gorsze, ale generalnie różne. O starszych młodych mogę polecić Samanthę Young i jej serię: On Dublin Street - bardzo fajna
Z młodszej generacji na pewno warto przeczytać Hopeless Coleen Hoover, Morze Spokoju Katji Millay i Dziesięć Płytkich Oddechów K.A. Tucer - te są jednak z dosyć dużą traumą!
Dziewczyny warto przekonać się do new adlut
tully napisał(a):@Kawa: zgadzam sie wpelni tez mozna znalesc cala mase seksu w tym gatunku..
fanka76 napisał(a):Napewno klarku bo szukam czegos takiego
Skonczyłam lynn j. Bądź ze mną
Ok czyta się fajnie ale czuć że ci młodzi ludzie są młodzi. Nie jest to dobry wybor po Crownover ,przed owszem ale po nie bardzo bo tamta pisze dla wszystkich dla 20 jak i 40latkow. Tutaj u lynn sa studia wyklady milosc i studenckie imprezy nie powiem wszystko jest przedstawione ok jezt uczucie , sa zawirowania ale tak młodo .
Ksiażka jest po prostu skierowana do mlodych doroslych i taka jest niczego jej nie brakuje seksy sa ale ładnie opisane zero wulgaryzmow polecam lecz myślę że mlodszym romanssocholiczkom tym blizej 20.
Bede szukać dalej czegos NA i dam znać .
Wiem ze carmak beznadziejna nawet nie moge sobie jej nazwiska przypomniec inne zobaczymy.
Moze ktoś podrzuci jakieś nazwiskoo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość