przez Duzzz » 7 kwietnia 2016, o 15:31
wiedzmaSol napisał(a):nawet wchodzę czasem na tę stronę
Oni kiedyś mieli jakiś na niej przestój, chyba był problem z zebraniem pieniędzy na jej utrzymanie.
Sama zaglądam na nią jak sobie o niej przypomnę albo akurat jak oglądam
Kości wtedy przeglądam po kilka, kilkanaście stron
wiedzmaSol napisał(a):pisałam o tym jakoś z miesiąc jak nie lepiej temu
szkoda jak nie wiem, ale z drugiej strony jakiś finał być musi
Widać jak często tu zaglądam
Podobno miały być 22 odcinki a nakręcili w końcu 12.
rewela napisał(a):BTVS! o tak! oglądałam wszędzie gdzie się dało, TVN, Wizja, M6 choć nic z francuskiego nie kumałam, bodajże na Pro7, albo innym niemieckim kanale...nagrywałam odcinki, (ostatnio nawet znalazłam kasetę video z nagraniami
) miałam totalnego świra!
od tego czasu już 3 razy robiłam powtórki wszystkich 7 sezonów, ale i tak 2 był najlepszy
Czyli jednak po latach można spokojnie oglądać, qrcze tyle mam innych do nadrobienia seriali, ale chyba się w weekend nie oprę i jak znajdę to obejrzę kilka odcinków
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise