Księżycowa Kawa napisał(a):Faktycznie. Z drugiej strony w każdej chwili może pójść dalej.
LiaMort napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):Kejti, znaczy mogę się spodziewać, że niebawem razem z Phanterą kopniecie mnie w zadek żebym się wzięła za czytanie?
w sumie pierwszy tom to ja nawet na półce mam tak fizycznie papierowo
Też mogę kopnąć. dla Lucas'a warto i jak on miał ten na H? Howard. i ten od metali.. Pan na D.
że niby żeście skończyły na 5 części? Ja myślałam Aniołku że masz to przeczytane. :O
phantera onca napisał(a):Ja mam wszystkie trzy na półeczce a pierwszą i drugą część to przeczytałam tyle razy że sama stracilam rachubę Lucas i Vaughn
Sol ta namowa przyjdzie prędzej niż myslisz
LiaMort napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):Kejti, znaczy mogę się spodziewać, że niebawem razem z Phanterą kopniecie mnie w zadek żebym się wzięła za czytanie?
Też mogę kopnąć. dla Lucas'a warto i jak on miał ten na H? Howard. i ten od metali.. Pan na D.
że niby żeście skończyły na 5 części? Ja myślałam Aniołku że masz to przeczytane. :O
phantera onca napisał(a):Ile? Dwa lata Sol jak możesz tak męczyć książki
kejti napisał(a):phantera onca napisał(a):Ja mam wszystkie trzy na półeczce a pierwszą i drugą część to przeczytałam tyle razy że sama stracilam rachubę Lucas i Vaughn
Sol ta namowa przyjdzie prędzej niż myslisz
Ja to ciągle czytałabym trzecią część, dziesiątą o Hawke i krótkie historieLiaMort napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):Kejti, znaczy mogę się spodziewać, że niebawem razem z Phanterą kopniecie mnie w zadek żebym się wzięła za czytanie?
Howard? Nie ma takiego Howarda znam tylko z "Kerrelyn Sparks" o wampirach może chodziło Ci o jego nazwisko? Lucas Hunter?
dziękujękejti napisał(a):Sol, jak już się zdecydujesz to życzę miłego poczytywania
niestety niekiedy się nie ma natchnienia i książka czeka... I czekaKsiężycowa Kawa napisał(a):phantera onca napisał(a):Ile? Dwa lata Sol jak możesz tak męczyć książki
Ja tak mam z wieloma książkami i to stoją znacznie dłużej.
phantera onca napisał(a):Widzę że tylko z kejti rozumiemy potęgę PSI trzecią część lubię ale nie uwielbiam co do Hawke - jego też uwielbiam- chociażby za przejścia z Sienną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości