Nocny Anioł napisał(a):no i wykrakałaś
Niestety A ja dzisiaj pół dnia biegałam po dworze
Nocny Anioł napisał(a):Papa bardzo fajne, widziałam tez takie w sklepie po 5 zł, rożne kolory.
Nocny Anioł napisał(a):chcecie śnieg?, oddam, tak dopadało że mi drzewo zwaliło na bramę
Papaveryna napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):Papa bardzo fajne, widziałam tez takie w sklepie po 5 zł, rożne kolory.
No właśnie pokazały się i u mnie w jednym miejscu
Na razie wzięłam takie:
Tylko są one większe od tych białych metalowych. Pomierzyłam i nowe mają 15 cm, a tamte 11. Te większe gdzieś indziej wylądują, bo tu mi nie pasują za bardzo.
Były tez inne kolory. Na pewno kupię jeszcze jasnoróżoweNocny Anioł napisał(a):chcecie śnieg?, oddam, tak dopadało że mi drzewo zwaliło na bramę
O matko
Nie, ja nie chcę śniegu wcale. Nafajdało u mnie dzisiaj jakiejś brei. Mam nadzieję, że prędko zniknie
Janka napisał(a):Jakiś polityk obiecywał, że zrobi w Polsce "drugą Kanadę". U Aniołka już zrobił.
klarek napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):Rurko się ciepło ubieraj
Ubieram się Aniołku, choć nadal mi bywa zimno
szuwarek napisał(a):Mam za duży dom. Przemyślenia po myciu podłóg. I ogólnie sprzątaniu...
montgomerry napisał(a):"Poldarka" ogladam na laptopie przez http://www.telewizjada.net/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość