A ja lubię te, w których pojawia się motyw zbrodni typu: "Prawdy i zdrady", "Dom na skarpie", "Kolekcjoner", "Willa", "Więzy krwi', "Księzyc nad /karoliną", "/niebo Montany".... A poza tym uwielbiam "Uczciwe złudzenia", "Braci MacKade" i "Trylogie Boonsboro"
Niewątpliwie jest z czego wybierać nie tylko pod tym względem.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Montgomerry, Norka ma tak wielką rozpiętość że zależy co lubisz jeśli mocniej sensacyjne to Świadek lub Poszukiwania (te są z ciepełkiem i psami, cud) jeśli paranormalnie to dobrze od serii Kluczy, a jeśli mocniej z dreszczykiem horrorowatym ale nadal paranormalnie to Znak Siedmiu. A jeśli samo domowe ciepełko to Boonsboro
Very Ty byś się mogła w końcu też wziąć
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
no to Boonsboro, Kwartet, Poszukiwania, Kolekcjoner (tu sensacji więcej) tak na początek albo całe In Death tylko pod pseudonimem pisane tu kryminał na pierwszym miejscu ale ciepełka trochę jest
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
Zdecydowanie Harlequinowaty. Dwie pierwsze części nawet wydawane są razem tak krótkie. A motyw z przespaniem się przez przypadek mnie załamał to chyba było w "Kodeksie uczuć".
Akurat u Roberts pod tym względem jest w porządku, od samego początku pisze w miarę rozsądnie
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
W porównaniu z pewnymi historiami, nawet jej słabe wydaja się dobre
Ojj tak, każdy coś znajdzie dla siebie... Mi została właściwie jeszcze seria In Death (czytam od nowa i doszłam dopiero do tomu 5) i będę miała właściwie prawie komplecik... Ale te typowo harlekinowate są jak dla mnie troszkę nudnawe i przesłodzone ale to moja opinia zdecydowanie wole, jak co,s się dzieje Mimo wszystko Boonsboro, MacKadowie i Kwartet bardzo mi się podobały
Wieczory długie, więc staram się ogarniac temat, ja już kiedyś przeczytałam ich kilka tylko jakoś potem zrobiłam sobie trochę wolnego i pozapominalam już