wiedzmaSol napisał(a):ale na ile taka biedna szara mysz byłaby skłonna się rozebrać to inna sprawa wiem że zależało jej na pracy ale zamiast krzyknąć, wyrwać się, stała jak cielę i jeszcze się rozbierała.
rewela napisał(a):a tak w ogóle lubię jak Janka argumentuje tak pełną piersią czasem miewam tak, że po tym co napisze, aż chcę przyjąć jej punkt widzenia
wiedzmaSol napisał(a):ale wiesz, niechciany striptiz to raczej nie jest łapanie życia całymi garściami. Raczej mogło się to skończyć że zamknęłaby się w sobie na nowo. Albo... Jeśli Gracie tak bardzo chciała być inna to czemu się mocniej nie wczuła?
wiedzmaSol napisał(a):ano szkoda, bo teraz mnie to będzie męczyło.
Czy obróciłby to w żart, albo powiedział że to pierwszy etap i że do finału potrzebuje jeszcze ze dwóch kandydatek?
wiedzmaSol napisał(a):racja, ale nadal uważam że to nie wyszło zbyt naturalnie jasne gdyby się tam zaczęła rozbierać/wyrywać pisałybyśmy czemu nie zareagowała inaczej, ale myślę że SEP mogła tu coś innego wymyślić. Żeby się zaparła na dzień dobry że ona z wytwórni na przykład. Tylko wtedy mogłaby się do B. T. nie dostać w ogóle... Albo szturmem wpaść do domu i jakby go dorwała zacząć głośno informować po co ona.
wiedzmaSol napisał(a):Czy obróciłby to w żart, albo powiedział że to pierwszy etap i że do finału potrzebuje jeszcze ze dwóch kandydatek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości