wiedzmaSol napisał(a):to po tej mojej za 19 zł za litr też są mega miłe w dotyku i się łatwo rozczesują
wiedzmaSol napisał(a):Aralku owszem. Efekty takie same jak przy nieużywaniu niestety
używałyśmy obie z mamą. Ja mam rzęsy nie takie tragiczne więc w sumie używałam tak sobie, dla poprawy, ale mama z wielkimi nadziejami patrzyła na odżywkę bo ma lichutkie, ale nic nie dało to. Używała na pewno ponad miesiąc.
Nocny Anioł napisał(a):gdzie Lia?, coś tu kiedyś pisała o jakiejś odżywce po której się jej włosy nie elektryzowały
wiedzmaSol napisał(a):na pewno zależy każdy inaczej reaguje. Tak jak było z tą odżywką Eveline 8 w 1 z formaliną. Afera taka że hej, panie krzyczą że im paznokcie schodzą, a większość zachwycona
dopóki się samemu nie spróbuje to się nie dowie. Oby na Ciebie ta seria miała wzmacniający wpływ
LiaMort napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):gdzie Lia?, coś tu kiedyś pisała o jakiejś odżywce po której się jej włosy nie elektryzowały
tu jestem. to chyba była Pantene. jakaś taka złota. tylko ja tego nie używam, bo łupież mam po niej.
Lorelei napisał(a): No i zaszalałam i kupiłam szczotkę, o taką : http://sklep.tangle-teezer.pl/userdata/ ... 967c24.jpg i dałam za nią mniej niż jest na ich stronie Fajnie rozczesuje, chociaż miałam wrażenie, jak bym w ogóle się nie czesała Sprawdzałam inną szczotką, kołtunów nie było
wiedzmaSol napisał(a):a co do Tangle Teezer, też mnie swego czasu kusiła, przy długich włosach to byłoby fajne. Ale. No właśnie ale. Moja mama nabyła jakąś podróbkę, i próbowałam się tym posługiwać przy wiązaniu włosów jak jeszcze miałam długie. Ciężka sprawa. Podejrzewam że w oryginalnym produkcie będzie podobnie bo budową obudowy się to nie różniło
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości