Papaveryna napisał(a):I liczę, że Duz będzie tutaj częściej zaglądać. Ona bardzo dobrze mówi
Lilia napisał(a):SEP na FB napisał(a):AND...the title of my next book, a new book in the Chicago Stars series, is.... FIRST STAR I SEE TONIGHT. (Available Aug 23) He's a former quarterback of our Chicago Stars, and she's trying to make a success of her very own detective agency. Her first job? Follow him. Let's just say it's not going well....
Emotikon smile
Guess who came up with the title? Hint: Not me.
kejti napisał(a):stwierdzam, że Susan ma tendencje do "tragicznych" końcówek (zabrakło mi słowa na to). Mam na myśli, że na koniec zawsze dzieje się coś dużego, można powiedzieć "szalonego". Jest takie idealne słowo na to ale nie mogę sobie jak nazłość przypomnieć
kejti napisał(a):duzzza, teraz trzecia część "Kandydat na ojca" ale za to się wezmę za jakiś czas, muszę w końcu skończyć książkę po angielsku a ciągle mam wymówkę że właśnie polską zaczęłam to trzeba pierw ją skończyć a jeszcze chciałam dokończyć inne serie o wampirach, jeeejku, tyle tego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość