KatiaBlue napisał(a)::zalamka: no ja nie mam takiego zdania. Nie znoszę tego motywu i w tym przypadku też nie mogłam tego kupić
Księżycowa Kawa napisał(a):KatiaBlue napisał(a)::zalamka: no ja nie mam takiego zdania. Nie znoszę tego motywu i w tym przypadku też nie mogłam tego kupić
Przecież pomiędzy nimi nie było dużej różnicy wieku…
Księżycowa Kawa napisał(a):KatiaBlue napisał(a)::zalamka: no ja nie mam takiego zdania. Nie znoszę tego motywu i w tym przypadku też nie mogłam tego kupić
Przecież pomiędzy nimi nie było dużej różnicy wieku…
Księżycowa Kawa napisał(a):W dzisiejszych czasach przy dzisiejszych środka niejedno się da
Tak w ogóle podobało mi się, jak Brian za nią szalał, zresztą później to było bardzo widoczne.
Poza tym oni wszyscy tacy byli, czyli najpierw szaleli i takie tam, ale gdy napotykali właściwą kobietę, od razu koniec i tylko ona, żadnego rozglądania się na boki, a jedynie kombinowali, jakby tu ja uszczęśliwić. Byli przy tym tak uroczo bezradni i zdumieni, gdy to na nich spadało
Księżycowa Kawa napisał(a):Mam podobne odczucia w tej kwestii Po prostu Cunning potrafi bawić. A Sed nieoczekiwanie się wyrabia Są jeszcze epilogi, które zdaje się mają być wydane po polsku, choć nadal nie ma piątego tomu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości