Kawka napisał(a):
Jako dziennikarka pytam - co się stało z obiektywizmem dziennikarzy? Kiedyś przynajmniej sprawiali wrażenie, że są bezstronni. Ja rozumiem, że w prywatnych mediach redaktorzy powinni być po linii redakcji (bo się im za to płaci), ale publiczne media powinny się hamować z lizodupstwem.
Kawka napisał(a):Może się mylę, może istnieje jakaś uczciwa partia, jacyś politycy, którym nie zależy na kasie i władzy. Tylko jak odsiać ich od całej zgrai kłamców i oszustów? Nie czuję się kompetentna by oceniać kto chce dobrze dla Polski a kto jest zwyczajnym karierowiczem. Zdania dobrego o politykach nie mam ale może się mylę i zbytnio uogólniam. Wolę więc zostawić wybór innym, którzy bardziej ogarniają ten cały majdan.
Kawka napisał(a):Jako dziennikarka pytam - co się stało z obiektywizmem dziennikarzy? Kiedyś przynajmniej sprawiali wrażenie, że są bezstronni. Ja rozumiem, że w prywatnych mediach redaktorzy powinni być po linii redakcji (bo się im za to płaci), ale publiczne media powinny się hamować z lizodupstwem.
Kawka napisał(a):Frin - zgadzam się z Tobą całkowicie. Jesteś moją idolką. Zawsze potrafisz dobrze wyrazić to co myślisz.
Janka napisał(a):Romanse to nie aż taka fantastyka, bo uczucia i emocje są prawdziwe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości