LiaMort napisał(a):w wannie?.
LiaMort napisał(a):muzyka zawsze idzie w parze z książką. chociaż jakby spytali co słuchałam to wam zapewne nie powiem, bo nie wiem. chyba, że to piosenka której słuchałam non-stop przy określonej książce i potem jak ją słyszę to mi się tytuł przypomina.
właściwie też potrafię nic nie robić i tylko czytać.. zwłaszcza jak mam wolną ndzl..
Dorotka napisał(a):Ale najlepiej mi się czyta w pociągu, ale tylko kiedy jadę sama i nikt mi wokół nie gada. Za takie gadanie mam ochotę zabić.
Birdy Rhodes napisał(a):Któregoś dnia na facebooku przeczytałam, że książkoholizm jest najbezpieczniejszym z nałogów. Ja uważam inaczej, jest bardzo niebezpieczny.
Bombelek napisał(a):LiaMort napisał(a):muzyka zawsze idzie w parze z książką. chociaż jakby spytali co słuchałam to wam zapewne nie powiem, bo nie wiem. chyba, że to piosenka której słuchałam non-stop przy określonej książce i potem jak ją słyszę to mi się tytuł przypomina.
właściwie też potrafię nic nie robić i tylko czytać.. zwłaszcza jak mam wolną ndzl..
Od razu mi się przypomina "Mama" My Chemical Romance, słuchałam przez cały cykl Wampiratów. A teraz gdy ją słyszę to aż mi się niedobrze robi xd
LiaMort napisał(a):muzyka zawsze idzie w parze z książką. chociaż jakby spytali co słuchałam to wam zapewne nie powiem, bo nie wiem. chyba, że to piosenka której słuchałam non-stop przy określonej książce i potem jak ją słyszę to mi się tytuł przypomina.
LiaMort napisał(a):ja mam kilka takich..xD zwłaszcza, jeśli są to książki które mną wstrząsnęły.
to https://www.youtube.com/watch?v=VP9I8ZUwKpc mi się np. kojarzy z Czarnymi kamieniami Bishop...
Janka napisał(a):Bombelek napisał(a):Wanna... a nie boicie się, że książka się zniszczy?
Książka nie, ale raz wpadły mi wykłady do wody, gdy miałam plan, żeby się w wannie pouczyć do kolokwium. Woda uprała mi wtedy do zera dokładnie połowę każdej strony.
gosiurka napisał(a):Zastawiałyście się co robią książki jak nas nie ma?
https://www.facebook.com/video.php?v=15 ... 83&fref=nf
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości