ewa.p napisał(a):meble to nie problem,ale te wszystkie książki,ciuchy,drobiazgi z którymi nie wiadomo co robić,ale sa konieczne...to może być problem.No i menażeria... pewnie będzie ciężko...Według mnie ubrania możecie popakować do worków na śmieci,tych ściąganych taśmą.One sa wytrzymałe i duzo się ich zmieści do takiego worka.Książki i drobiazgi najlepiej zapakować do pudełek.podobnie rzeczy kuchenne i spożywcze.Pudła koniecznie opisz(co w nich jest,albo do którego pokoju trafią),w ten sposób szybciej znajdziesz najpotrzebniejsze rzeczy potrzebne na nowym miejscu.Ciesz się,że dzieci nie masz i nie musisz przewozic ich skarbów ja z tym miałam mały problem...
Księżycowa Kawa napisał(a):Może być ciężko, ale da się to zrobić
basik napisał(a):Dasz sobie rade Aniołku, a Ewa dobrze radzi...opisz pudła , co do którego pokoju , bo potem będzie Ci łatwiej znaleźć gdzie co jest
Janka napisał(a):Aniołku, nie zostawiaj całego pakowania na ostatnią chwilę. Już zacznij i codziennie pakuj coś, bez czego można się obyć.
Np. szkło - macie dużo, a na pewno nie musicie z wszystkiego korzystać.
Nie prasuj już ubrań, bo i tak pogniotą się w workach lub kartonach. Poprasujesz dopiero przy układaniu w nowym domu.
Nocny Anioł napisał(a):Chłopy, książkę można o nich napisać
Nocny Anioł napisał(a):Lia bardzo ładnie
Ewo myślałam nawet nad firmą, ale nie za te pieniądze co chcą
Jutro jedziemy juz do nowego domu, ale tylko z dmuchanym materacem i torba ciuchów, tak będziemy mieszka do soboty. W sobotę mamy mieć kumpla z autem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości