przez Duzzz » 8 grudnia 2015, o 14:14
joakar4 napisał(a):Dorotę to właściwie zwolnili przez Krzyśka. Dowiedział się od kolegi, że jeśli zwolnią naczelną to na jej miejsce zarząd wsadzi najstarszego stażem pracownika, czyli jego. Za plecami Doroty dogadał się z księgowym i ten napisał raport na jej niekorzyść. No i faktycznie jak ją zwolnili to Krzysiek wskoczył na jej miejsce. Tylko się biedak przeliczył, bo nie jest to stały awans, będzie naczelnym tylko do czasu rozstrzygnięcia konkursu na to stanowisko.
I przejechał się na własny cwaniactwie. Planuję dziś usiąść i troszkę
Singielki nadrobić, bo kolejne tygodnie mijają.
Jednak w sumie szkoda mi troszkę Doroty, ciekawy wątek z nią był, ciekawe czy wróci.
joakar4 napisał(a):Mnie się ta Sylwia od początku nie podobała, jest za namolna. To jej pragnienie dziecka też się wzięło jakoś tak z kosmosu. Poszła do lekarza, ten jej powiedział, że nie widzi przeciwwskazań żeby mogła się starać o dziecko i ona ni z tego ni z owego zapragnęła tego jak niczego innego. Odstawiła tabl., przeszła na zdrową dietę. Przedtem nie było o tym ani słowa, a od momentu rozmowy z lekarzem to stało się jej głównym celem. Szkoda tylko, że wszystko robi za plecami Tomasza.
Dla mnie ona od początku próbuje Tomasza do siebie przywiązać, jakby mogła to pewnie zapięłaby go w kajdanki i nie puszczała pewnie na siku, coś tam było, że kiedyś ją ktoś zdradził i ona taka zaborcza jest, ale bez przesady.
Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie na jaw zanim zajdzie w ciążę.
Nadrobiłam zaległości w
"O mnie się nie martw" i o matko, niech to nie będzie Kaszuba, bo zwątpię
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise