Nocny Anioł napisał(a):wiem że to szaleństwo, ale podobają mi się różowe
Ej! To najzupełniej normalne
Świetna kolekcja, Lia
Kolczyki też fajne
Papaveryna napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):wiem że to szaleństwo, ale podobają mi się różowe
Ej! To najzupełniej normalne
Świetna kolekcja, Lia
Kolczyki też fajne
klarek napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):też fajne, ja choruję na szpilki w grochy
Takich jeszcze nie widziałam do kupienia.
Nocny Anioł napisał(a):wiem że to szaleństwo, ale podobają mi się różowe
klarek napisał(a):Aaaa, już myślałam, że za jednym razem
Fakt, sporo ich
A mnie te z paseczkami
klarek napisał(a):LiaMort napisał(a):klarek napisał(a):A mnie te z paseczkami
chodzenie w nich to stopa się obsuwa.
Tak? Miałam kiedyś takie z paseczków i były mega wygodne, choć wysokie jak diabali. Oj, najwyżej trzeba by w nich siedzieć lub byc noszonym
LiaMort napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):wiem że to szaleństwo, ale podobają mi się różowe
świetnie na nodze wyglądają.klarek napisał(a):Aaaa, już myślałam, że za jednym razem
Fakt, sporo ich
A mnie te z paseczkami
takie?.xD
klarek napisał(a):LiaMort napisał(a):klarek napisał(a):A mnie te z paseczkami
Tak? Miałam kiedyś takie z paseczków i były mega wygodne, choć wysokie jak diabali. Oj, najwyżej trzeba by w nich siedzieć lub byc noszonym
Janka napisał(a):Lio, piękna kolekcja i fajne kolczyki.Nocny Anioł napisał(a):też fajne, ja choruję na szpilki w grochy
A pamiętasz, jak mówiłaś, że nie tolerujesz niczego w grochy?
Dobrze, że nie masz butków w grochy, bo byś przez nie tylko cierpiała.
Papaveryna napisał(a):duzzza22 napisał(a):Uwielbiam Małą Mi, kupiłam sobie ostatnio z nią jedną szarą bluzę
Pokaż!
LiaMort napisał(a):kupiłam sobie dzisiaj.
wiecie ja czegoś nie rozumiem... czemu te wszystkie małe rozmiary od razu są krótsze w rękawach albo w nogawkach?. tzn, że ludzie szczupli są niscy czy jak?.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość