wiedzmaSol napisał(a):połączenie czekolady z miętą to dla mnie zbrodnia nie znoszę
Papaveryna napisał(a):Chciałam jeszcze o gwiazdkach Milky Way powiedzieć. Dzieckiem będąc bardzo je lubiłam i jakiś czas temu znowu się pojawiły. Ale ja widzę tylko duże paczki za bodaj 7zł. Kiedyś były też małe, a teraz chyba nie robią. Trochę mam obawy czy to w ogóle przypomina smakiem te dawne
Lorelei napisał(a):W Biedronce bodajże w zeszłym tygodniu były po 4.99 (te duże paczki) i nie mam pojęcia czy dalej jest taka cena, bo jakoś nie zwróciłam uwagi czy to promocja czy normalna cena Dzisiaj widziałam w Tesco dziesięciopak takich małych właśnie w jednym wielkim worku Ale kosztowały 9 zł, więc sobie darowałam
Papaveryna napisał(a):Lorelei napisał(a):W Biedronce bodajże w zeszłym tygodniu były po 4.99 (te duże paczki) i nie mam pojęcia czy dalej jest taka cena, bo jakoś nie zwróciłam uwagi czy to promocja czy normalna cena Dzisiaj widziałam w Tesco dziesięciopak takich małych właśnie w jednym wielkim worku Ale kosztowały 9 zł, więc sobie darowałam
Ja w Biedronie też jakoś w granicach 7 zł widziałam Muszę w takim razie zalukać do Tesco, bo to brzmi nawet opłacalnie
Tylko że to moje Tesco takie trochę ubogie jest i pewnie nic takiego tam nie znajdę
Janka napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):w tymbarku (...) wolę znienawidzony kiedyś jabłko wiśnię
Moje ulubione tymbarki. Czasem przywoziłam sobie kilka zgrzewek. Ostatnio trochę mniej, bo w sklepie polonijnym też są.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość