Papaveryna napisał(a):Dean to ten prostytut, co ze wszystkimi wszystko na widoku. Ja nie wiem co w jego części może wystąpić
Logana części się trochę obawiam, ale pewnie zabiorę się niedługo i będę mogła coś sensownego napisać i stwierdzić jak daleko mu do The Deal
joakar4 napisał(a):będzie, nie dużo ale będzie
phantera onca napisał(a):Zarąbista ale ona była tak wk..... ze jej to nie przeszkadzało a Garreth jaki zadowolony był
duzzza22 napisał(a):Papaveryna napisał(a):Dean to ten prostytut, co ze wszystkimi wszystko na widoku. Ja nie wiem co w jego części może wystąpić
Logana części się trochę obawiam, ale pewnie zabiorę się niedługo i będę mogła coś sensownego napisać i stwierdzić jak daleko mu do The Deal
Ja też nie wiem, ale nie przeczę, że mnie jego postać intryguje, może się okazać zgrywusem i nie być wcale takim pukającym wszystko
Jestem ciekawa co powiesz, nawet bardzo
duzzza22 napisał(a):Może i wiadomo o co chodzi, ale czytacie akurat książkę więc byłam w sumie bardziej ciekawa czy tłumacz przerobił na swój użytek imię czy nie.joakar4 napisał(a):będzie, nie dużo ale będzie
A jak wątekSpoiler:
duzzza22 napisał(a):aniazlipca napisał(a):Przeczytałam sobie The Mistake Kennedy - Historia Logana i Grace jest zupełnie inna niż Garetta i Hannah. I cóż, może nie napisałabym gorsza, ale nie aż tak odświeżająca, z dramatem ale bez dramatyzmu, ostatnio modnego w tego typu książkach. Rozczarował mnie chyba najbardziej Logan, bo w 1 części wydawał się luzakiem, z dużą dawką sarkazmu, czego tutaj mi brakowało. Jego skróty myślowe nie pojawiały się często, czego żałuję. Jeśli chodzi o Grace - z początku była dla mnie postacią dość nijaką, z niską samooceną. Jedynie trochę jej dziwaczny humor był na plus. Samo ich połączenie było dosyć byle jakie. Chyba dopiero po powrocie Grace z Francji książka ruszyła do przodu. Pojawił się humor (Logan i Morris kochana rodzinka), prawdziwe interakcje (nie tylko te fizyczne). Na pewno dużym plusem było częstsze pojawianie się współlokatorów G. i L. i nie mogę zaprzeczyć, że Dean i Tucker bardzo mnie intrygują. ogólnie książka pozostawia dobre wrażenie, ale nie oszałamia jak pierwsza. Mam nadzieję, że trzecia będzie dużo bardziej podobna do pierwszej
Miałam podobne odczucia. Ta przerwa mnie strasznie zirytowała, brat Logana wkurzał, ogólnie sam Logan dla mnie się rozmył.
Mam nadzieję, że kolejny tom z Dean'em będzie bardziej podobny do Garretta
Zresztą po nowym roku ma się ukazać i nie mogę się już doczekać.
http://www.amazon.com/Score-Off-Campus- ... 8cd5228536
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości