duzzza22 napisał(a):Kochane używacie jakiś chusteczek do demakijażu? Które są delikatne, nie uczulają, a jednak dobre zmywają makijaż?
duzzza22 napisał(a): Zobaczcie co wczoraj znalazłam. Co myślicie?
Janka napisał(a):Dziecięce mają pewnie w składzie coś, co rozpuszcza ... no te, całkiem inne "materiały", a z kosmetykami mogą sobie nie poradzić.
Papaveryna napisał(a):Weź, zaraziłaś mnie tą szusz
Papaveryna napisał(a):W każdym bądź razie ona gadała, że taki pilnik jest fajny do delikatnych, łamliwych paznokci, bo nie trzeba szurać i szczerze mówiąc zainteresowało mnie to nawet. Rozważam czy nie zakupić sobie na święta Tylko na moje wrastanie po bokach to raczej nic nie pomoże, bo zapewne nie da się tam tym podjechać, ale i tak myślę, że byłoby przydatne. A na boki muszę sobie jakiś cienki pilnik zakupić, na razie robię to metalowym, ale i tak nie idzie za dobrze wypiłowanie ich, żeby tam nie wrastały
joakar4 napisał(a):
Poleciła mi ją koleżanka, która namiętnie stosowała akryle czy żele a paznokcie zawsze miała w świetnym stanie. Podobno to wszystko zasługa tej odżywki. U mnie tak kolorowo nie jest, owszem bardzo szybko po niej rosną i jeśli ktoś na gwałt musi zapuścić paznokcie to ona w tym na pewno pomoże. Ale czy odżywia? Raczej minimalnie. Ale i tak ją lubię i często stosuje. Ładnie się lśni można ją stosować jako podkład pod kolorowe lakiery.
duzzza22 napisał(a):Śliczne oczy
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość