Karina32 napisał(a):Co Wy chcecie od Sebastiana. Cudny jest
Papaveryna napisał(a):Prawie każdy bohater ma swoich zwolenników jak i przeciwników po prostu
A ja do niektórych rzeczy podchodzę też zbyt poważnie i na serio. Nie bardzo umiem nad tym panować
Karina32 napisał(a):Ancymonku witaj w klubie dziwaków Ja totalnie zapomniałam o tym epizodzie z dwójki
duzzza22 napisał(a):No właśnie. Dlatego napisałam, że u Harry'ego samo zachowanie i to co zrobił nie byłoby jeszcze złe. Ale tu dochodzą jego wewnętrzne rozkminy i widać, że on miał jakieś zapędy prześladowcze, psychopatyczne
Andymmonnekk napisał(a):Cedar. A Ty to Rodzinkę Hathaway znasz?
Papaveryna napisał(a):Ja mam o nim dokładnie takie wspomnienia: stalker-psychopata.
Karina32 napisał(a):Co Wy chcecie od Sebastiana. Cudny jest
Papaveryna napisał(a):Ja jestem bardzo pamiętliwa. I dotyczy to przewin bohaterów książek, jak i realnych człowieków
Karina32 napisał(a):Z jednym małym wyjątkiem - list był suuper
Papaveryna napisał(a):Ancymonku, Lillian to bardzo 'moja' bohaterka. Mnie ona każdą część rozświetlała
Papaveryna napisał(a):Ancymonku, Lillian to bardzo 'moja' bohaterka. Mnie ona każdą część rozświetlała
Natomiast niekoniecznie lubię czytać o takich w stylu Eve
Papaveryna napisał(a):
Rodzina Hathaway
Wyjdź za mnie (tom: 1)
Uwiedź mnie (tom: 2)
Pokochaj mnie (tom: 3) ----> tu Harry jest
Zaufaj mi (tom: 4)
Znajdź mnie (tom: 5)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości