rewela napisał(a):to zapowiada się cud, miód, malina! a początek to jak w "Moonlight on..." Young jak już zauważyłam też bohaterka narażona jest na słuchanie
duzzza22 napisał(a):aniazlipca napisał(a):Duzz jak my się zgadzamy Mam przeczucie, że Dean będzie dobry, a nawet bardzo dobrySpoiler:
A ja myślałam, że on właśnie z nią będzie i przeżyłam lekkie zaskoczenie, że jednak nie
duzzza22 napisał(a):aniazlipca napisał(a):Myślę, że jak Kennedy nie schrzani to The Score może być najlepsze mam nadzieję, że wymyśli również historię dla Tuckera bo słodki jest
Ne wiem czy Tucker będzie, na razie nic nie widziałam na GR ani na stronie www autorki. Chociaż zaglądałam jakoś w ubiegłym tygodniu.
aniazlipca napisał(a): Chociaż ja póki co nadal jestem w team Garreth
wiedzmaSol napisał(a): A The Score już bym chciała
rewela napisał(a)::D zostaję fanką hokeja:P jak się tacy hokeiści, po lodzie rozbijają to mnie to graSpoiler:
Papaveryna napisał(a):To był super i jak tych wszystkich chłopaków poszczuł, żeby się nie ważyli do niej podbijać. I jak ona potem się o tym dowiedziała i do tej szatni wparowała
aniazlipca napisał(a): no i uwielbia Goslinga
aniazlipca napisał(a):Też patrzyłam, ale może Kennedy się skusi...Tucker może być całkiem inny niż Garreth, Logan i Dean...Dean w ogóle będzie fajny..pewnie mu doda jakiś dark secret, żeby nie wyszedł na męską dziwkę, chociaż mi by wystarczyło gdyby po prostu zakochał się zresztą wątpię, żeby coś obiecywał tym wszystkim hokejowym króliczkom...
Papaveryna napisał(a):Za to, o dziwo, spojrzałam łaskawszym okiem na Deana. Na początku był fragment, gdzie dzielił się z kolegami sekretem, jak dobrze wykonać zdjęcie swojego 'sprzętu'. Rżałam przy tym jak koń. Zwłaszcza, gdy powiedział im,Spoiler:
Głupia może jestem, ale mnie takie rzeczy śmieszą I później jeszcze coś takiego gadał, że mnie położył. Jestem teraz ciekawa co z nim zrobi autorka w jego części
rewela napisał(a)::D zostaję fanką hokeja:P jak się tacy hokeiści, po lodzie rozbijają to mnie to graSpoiler:
Papaveryna napisał(a):To był super i jak tych wszystkich chłopaków poszczuł, żeby się nie ważyli do niej podbijać. I jak ona potem się o tym dowiedziała i do tej szatni wparowała
Papaveryna napisał(a):Za to, o dziwo, spojrzałam łaskawszym okiem na Deana. Na początku był fragment, gdzie dzielił się z kolegami sekretem, jak dobrze wykonać zdjęcie swojego 'sprzętu'. Rżałam przy tym jak koń. Zwłaszcza, gdy powiedział im,Spoiler:
Głupia może jestem, ale mnie takie rzeczy śmieszą I później jeszcze coś takiego gadał, że mnie położył. Jestem teraz ciekawa co z nim zrobi autorka w jego części
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość