Papaveryna napisał(a):Czy ja wiem czy on nagle przestanie być takim zdzirem:P Boję się, że przez pół książki będzie przewalał wszystko po kolei, a później może skupi się na jakiejś jednej:P
Też jestem ciekawa, ale tak krążę i się cykam. Zwłaszcza, że opinie rożne - od zachwytów po 'takie sobie';)
phantera onca napisał(a):W jedynce mnie to nawet nie obeszło za bardzo, za to w dwójce już na początku chciałam goSpoiler:
Za to nie zbyt polubiłam GraceSpoiler:
joakar4 napisał(a):Nie bardzo. Dużo tego nie było
aniazlipca napisał(a):Duzz jak my się zgadzamy Mam przeczucie, że Dean będzie dobry, a nawet bardzo dobrySpoiler:
aniazlipca napisał(a):Myślę, że jak Kennedy nie schrzani to The Score może być najlepsze mam nadzieję, że wymyśli również historię dla Tuckera bo słodki jest
Papaveryna napisał(a):Super, Rewelo Mam nadzieję, że Garrett się nie zepsuje i nie będziesz mnie chciała wieszać na suchej gałęzi
duzzza22 napisał(a):Nie wiem, ale zaczynam myśleć, że te wszystkie scenki z Deanem to tylko mydlenie oczu, a może tak chcę myśleć, bo łatwiej mi jego postać wtedy zaakceptować.
Próbuj tego Logana, może Ci się spodoba
Papaveryna napisał(a): Dobrze, że Garrett rozkminił zachowanie Hannah i domyślił się, że nie zerwała z nim z własnej inicjatywy.
rewela napisał(a):dobrze, że piszesz 'zazwyczaj' pamiętaj ukradłam Ci 3 mężów a to znaczy, że czasem podobają nam się te same książki
Papaveryna napisał(a):...lepsze od Stukacza, bo w Stukaczu ten wyjazd do Hiszpanii i wszytko, co było później, już mnie drażniło
phantera onca napisał(a):Jedynka jest po prostu inna , kompletnie inna ale jak powiedziała rewela dwójka nadaje się żeby ją powtórzyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość