Księżycowa Kawa napisał(a):Akurat mi podoba się, jak Quick pisze i dobrze się czyta, nieraz wręcz rewelacyjnie.
Z drugiej strony z tą autorką mam tak, że jak mi się nie podoba, to jednak mi podoba się
Jadzia napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Akurat mi podoba się, jak Quick pisze i dobrze się czyta, nieraz wręcz rewelacyjnie.
Z drugiej strony z tą autorką mam tak, że jak mi się nie podoba, to jednak mi podoba się
Kawo, też tak mam, wyjątkami jest kilka harlequinów
Jadzia napisał(a):Jak już się szykują do takiej naprawdę prawdziwej kłótni (albo już jak są po), to on robi coś takiego, że ona mimo że wie, że ma rację itd., to mięknie - bo np. on ma taaakie złe doświadczenia, albo ona tak go przecież kocha i on też ją przecież pokocha albo coś w tym stylu. Brakuje czasem tego zacięcia, jakiegoś stanowczego ruchu z meskiej strony wobec damskiego buntu - przynajmniej mi.
Papaveryna napisał(a):Na przykład Phoebe uciekła przed Gabrielem,bo uważała że on chcę ją pojąć za żonę bez miłości.Tym mnie zadziwiła i pozytywnie zaskoczyła.No,ale niestety w trakcie podróży zmieniła zdanie i uznała,że jej to jednak nie przeszkadza,że z czasem ja pokocha i tak dalej i tak dalej.
aralk napisał(a):Kawa?
Wspominałam, że pamiętam jedną scenę z tej książki
Księżycowa Kawa napisał(a):Jadzia napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Akurat mi podoba się, jak Quick pisze i dobrze się czyta, nieraz wręcz rewelacyjnie.
Kawo, też tak mam, wyjątkami jest kilka harlequinów
Jakie? Bo mnie jeszcze żaden tak naprawdę nie zraził.
Księżycowa Kawa napisał(a):aralk napisał(a):Kawa?
Wspominałam, że pamiętam jedną scenę z tej książki
Przyznaję się. Wielkiej kłótni/ nieporozumienia nie ma, bo muszą się zmierzyć z innymi problemami, zresztą tu pojawia się motyw: on chce ślubu, ona w to nie wierzy i nie bierze tego na poważnie.
Jadzia napisał(a):Niepewny układ, Man with a Past, Stormy Challenge, Lekkomyślna namiętność, Zapomniane marzenia, Książę ciemności, The Silver Snare, To Tame the Hunter, Power Play, True Colors. Z czego te trzy pierwsze są naprawdę koszmarne, reszta do przeżycia, ale więcej po nie na pewno nie sięgnę
Jadzia napisał(a):A to jest akurat dość częsty motyw
Lilia napisał(a):I ja też, a co!
Księżycowa Kawa napisał(a):Jadzia napisał(a):Niepewny układ, Man with a Past, Stormy Challenge, Lekkomyślna namiętność, Zapomniane marzenia, Książę ciemności, The Silver Snare, To Tame the Hunter, Power Play, True Colors. Z czego te trzy pierwsze są naprawdę koszmarne, reszta do przeżycia, ale więcej po nie na pewno nie sięgnę
"Niepewny układ", "Książę ciemności", "Lekkomyślna namiętność" - czytałam, a ostatnia nawet mi się podobała, a tamte mogły być, "True Colors" też, tyle że po polsku, pozostałych zagranicznych nie, ale "Power Play" udało mi się dorwać, tyle że to mam oznaczone jako Castle. "Zapomniane marzenia" ostatnio mnie zainteresowały. Myślałam, że to może będzie "Mężczyzna znad jeziora" - w tej chwili to mi się wydaje najsłabsze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość