wiedzmaSol napisał(a):pamiętam że ktoś Dodgera zaklepywał tylko nie pamiętam kto
jak to ktoś?
fanka76 napisał(a):To ja Keva zaklepuje skoro Cam zajęty
za późno kochana, przykro mi
wiedzmaSol napisał(a):pamiętam że ktoś Dodgera zaklepywał tylko nie pamiętam kto
fanka76 napisał(a):To ja Keva zaklepuje skoro Cam zajęty
tydea napisał(a):I jeszcze nie lubie jak w opisie jest ze dziewczyna jest przecietnej urody e to mnie trafia
ewa.p napisał(a):Ścieżka słońca-jakoś nie kojarzyłąm Kleypas ze spółczesnymi romansami.Ale nie było źle,choc jak dla mnie trochę harlequinem zalatywało.Za szybko,za powierzchownie...Miałam wrażenie,że wszystko dzieje się w biegu.Podobał mi się motyw witraży,choć żałuję,że nie było o tym bardziej szczegółowo napisane.Owszem,widać,że autorka przygotowała się do tematu,ale chyba nie za bardzo umiała to sprzedać.Magia chyba nie do końca była potrzebna,takie miałam wrażenie,że Kleypas na siłę chciała się wbić w paranormal.
Zainteresowali mnie bohaterowie,zwłaszcza drugoplanowy-Alex.Chętnie bym o nim poczytałą.
W sumie cała historyjka jest dość lekka,nie powiem,fajnie się czytało,ale to nie to co rodzinka H.Kleypas bardzoiej podobała mi się w historycznej odsłonie
Nocny Anioł napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):pamiętam że ktoś Dodgera zaklepywał tylko nie pamiętam kto
jak to ktoś?fanka76 napisał(a):To ja Keva zaklepuje skoro Cam zajęty
za późno kochana, przykro mi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość