Teraz jest 21 listopada 2024, o 12:17

Sherrilyn Kenyon

Ulubiona autorka/autor: Margit Sandemo

Post przez LiaMort » 25 grudnia 2022, o 16:07

Kurczę a ja nie pamiętam, gdzie skończyłam. A część z Ashem to na pamięć znam. :mysli:
RM 

"But at the same time we still know the shit happens everytime, so I think c'est la vie, that's life. "

Ulubiona autorka/autor: Różnie to bywa

Post przez Księżycowa Kawa » 25 grudnia 2022, o 22:23

Nie prowadzisz jakieś listy, gdzie zaznaczasz i oceniasz przeczytane? Sama tak czasem szukam, gdy nie pamiętam, np. w przypadku Cole.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

"If you want it enough, you can always get a second chance." MM
*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*
Zamienię sen na czytanie.

Ulubiona autorka/autor: Margit Sandemo

Post przez LiaMort » 25 grudnia 2022, o 23:53

:mysli: Prowadzę. Bym musiała poszukać co i jak.
RM 

"But at the same time we still know the shit happens everytime, so I think c'est la vie, that's life. "

Post przez Księżycowa Kawa » 26 grudnia 2022, o 00:17

A co, masz ochotę na kontynuację?
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*

Ulubiona autorka/autor: Nalini Singh

Post przez kejti » 26 grudnia 2022, o 12:35

Księżycowa Kawa napisał(a):Coś podobnego przyszło mi na myśl, gdy czytałam wcześniejsze, dopiero historia Zareka skłoniła mnie, aby jeszcze nie rezygnować. Ogólnie chodziło mi, aby doczytać, co mam, skoro już zaczęłam.

czytałam w sumie 5, pierwsze 3 oceniłam 7/10, kolejne 2 oceniłam 6/10 i się wypaliłam, niby ok ale brakowało czegoś, za to pamietam że 0.01 "Fantasy lover" mi się podobało i oceniłam 8/10
Czasami mnie kusi aby przeskoczyć właśnie i przeczytać samą historię Acherona :mysli: już mi minęła faza aby dokańczać rozpoczęte serie, teraz sięgam tylko po to, co mnie ciekawi bo niestety mniej czytam, książek tyle, a życie tak krótkie :P

.
.

Let's find some beautiful place to get lost.

Post przez Księżycowa Kawa » 27 grudnia 2022, o 23:52

Na siłę to nie ma sensu i raczej nie będzie się podobało. I fakt, wszystkiego się nie da, trzeba wybierać.
Denis Diderot

*
*

Poprzednia strona

Powrót do K