aniazlipca napisał(a):Lubię tą panią. Ostatnio powtórzyłam sobie Lekcje Miłościi zaczęłam się zastanawiać czy nie było osobnej książki o kuzynie Georginy z 1 części, księciu co poślubił Emmę, która prowadziła szkołę dla dziewcząt..no ale poszukałam i nic nie znalazłam. Może mi się przyśniło, że coś takiego kiedyś czytałam
wiedzmaSol napisał(a):w ogóle czy ktokolwiek jeszcze u nas Enoch wydaje?
Bo te tytuły takie kuszące nie mówiąc o panach

no, ale miałam dobre przeczucie 

Ale oni chyba dość mocno je wycinali, bo w jedynce nie było żadnej opisanej. Nie to, że mi brak opisów przeszkadzał, to takie spostrzeżenie wyłącznie
dla mnie to był przełomPapaveryna napisał(a): Moment uwięzienia go w tym lochu był bezcenny Tak samo jak komentarze wychowanków sierocińca i jak mu surowego ziemniaka wrzucili na kolację, którym przy okazji zarobił w mózgownicę
ano byłaPapaveryna napisał(a):Tylko ta scena seksu później w tej piwnicy była jakaś dziwna i strasznie szybka Ale oni chyba dość mocno je wycinali, bo w jedynce nie było żadnej opisanej. Nie to, że mi brak opisów przeszkadzał, to takie spostrzeżenie wyłącznie
i miejsce też sobie wybrali jakieś takie nie tego
dla mnie też na plus że nie było szczegółów. Jak nic cenzura wyciachała, oby tylko te sceny
weź co za buc! I jeszcze chciał Evie wydać za jakiegoś wylizanego amorka utytegoPapaveryna napisał(a):Brat Evelyn mnie taaak wnerwiał!
Bohaterka sama nie wiedziała co chciała momentami i zabrakło mi tam jakiejś ciekawszej akcji. W dwójce z tym sierocińcem i dzieciakami były właśnie takie fajne wstawki i więcej się w niej działo jakoś 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość