czarek.logan napisał(a):Witam wszystkich, nowa w wątku nowa na forum, choć nie raz znalazłam tu na forum odpowiedzi na moje małe zagwozdki. Pan od klubu ze stiptizem urzekł mnie bez dwóch zdań. Cieszę się na kolejną część Chaosu, ale w takim razie muszę ogarnąć 2. Teraz przerabiam całą serię Dream Man. W sumie Ashley odkryłam niedawno, bo do niedawna czytałam tylko po polsku, ale brakło mi książek ; ) Pozdrawiam Magda
Księżycowa Kawa napisał(a):Luke miał szczególne szczęście trafiać na Avę w dwuznacznej sytuacji Zresztą miałam wrażenie, że on na początku wysyłał nieco sprzeczne sygnały. A ten Dom jaki durny był!
faris napisał(a):Tylko jak już pisałam. Te książki są długie. No może mi się tak wydaje, ale jak jeszcze się czyta po angielsku (niekoniecznie zbyt płynnie) no to długo schodzi i ciut ciut to może zniechęcać. Za to sama treść - jak dla mnie rewelacja. Bawiłam się dobrze przy tej jednej części i NA PEWNO poznam kolejne!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości