Adrastea napisał(a):A dobry ten cykl jest? Bo jeśli tak, to bym była bardzo wdzięczna Sol.
mnie bardzo
jak coś to mów, ja mam wszystkie
Adrastea napisał(a):A dobry ten cykl jest? Bo jeśli tak, to bym była bardzo wdzięczna Sol.
wiedzmaSol napisał(a):Duz, nie zgodzę się z Tobą. Cztery pierwsze mi się podobały , piąta mnie pokonała i nie wróciłam już więcej do autorki.
Księżycowa Kawa napisał(a):Kusi mnie, aby sprawdzić, na razie widziałam tylko prolog...
Księżycowa Kawa napisał(a):O Ward tylko słyszałam, ale jeszcze się nie zbliżałam.
Pewnie w końcu zajrzę, tym bardziej że preferuję osobiste sprawdzanie, ale na liście mam sporo, właściwie całkiem dużo...
Desdemona napisał(a):no nie...czyli znowu wpadnę jak śliwka w kompocik....
Desdemona napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):O Ward tylko słyszałam, ale jeszcze się nie zbliżałam.
Pewnie w końcu zajrzę, tym bardziej że preferuję osobiste sprawdzanie, ale na liście mam sporo, właściwie całkiem dużo...
jak wariatka polecam Ci Ward.....absolutnie genialna wampirojada...pochłonęłam 11 tomiszczy w miesiąc...
Desdemona napisał(a):zresztą każda koncepcja warta jest poznania....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość