Liberty napisał(a):O motocyklistach mrrrruuu Choć ja najbardziej lubię część poprzedzającą serię Chaos - Motorcycle Man
Liberty napisał(a):Duz, jeszcze nie czytałam; na razie przekopuję się przez odłożone rzeczy.
KA podała już wstępne namiary na kolejne książki. W marcu wyjdzie drugi tom z serii Magdalene, a w czerwcu historia Jockera z Chaosu
Lestat napisał(a):Niech tu Duz specjaliska od KA przyjdzie
szuwarek napisał(a):a Magdalene o czym?
a to co pokazane to jakie Burger seria?
szuwarek napisał(a):ło matko.... poczekam aż podciągnę angielski... chyba...
Ashley chyba lubi SPL
Lestat napisał(a):niech mi ktoś SPL rozszyfruje bo nie mam pojęcia gdzie dzwoni!
Lestat napisał(a):o czizysssss na takie proste wytłumaczenie bym nie wpadła
Liberty napisał(a):Magdalene jest najnowszą serią KA i znowu bohaterów łączy miasteczko.
W pierwszej części The Will bohaterowie zostają połączeni testamentem babki bohaterki.
Część, która wyjdzie w marcu ( i której nie mogę się doczekać po przeczytaniu darmowych fragmentów) będzie o bohaterach po przejściach i to w starszym wieku (bohaterka ma 47 lat i chyba jest to najstarsza bohaterka KA ) i do tego(chyba pierwszy raz z czymś takim się spotykam w romansie).Spoiler:
What books do you have planned for release in 2015?
I have the next Magdalene coming out (SOARING - March) two Chaos (RIDE STEADY - June and WALKING THROUGH FIRE - September) and at least one more (possibly two) undecided as yet what they are. Keep in touch on FB, my website and subscribe to my newsletter to get the latest, babe!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość