<span style="font-style: italic">bezmózgowiem totalnym bohaterek </span> - tego na pewno nie powiedziałabym o bohaterce drugiej książki autorki. I tak szczerze to już wolę jaskiniowe maniery wampirów niż stosunek do kobiet jaki przedstawia Palmer .
<span style="font-weight: bold">Fringilla</span> jak rozumiem dalej będzie jeszcze ciekawiej ?
Ale w pierwszej części autorka też usilnie próbowała mnie przekonać, że bohaterka to istota obdarzona rozumem, ale ten rozum działał wówczas, jak boski <span style="font-style: italic">wąpierz</span> był w pobliżu
Ale ona taka bidula ,słyszeć ludzkie myśli i nie zwariować . Radziłabym ci sięgnąć po drugą część ,ta potulna nie jest .A zawsze za namówienie możesz mnie ukatrupić
asiunia31 napisał(a):Tekst okazał się na tyle pomocny, że "Mroczny książę" znalazł się w peletonie książek obok łóżka
Też po tym tekście jestem bardziej skłonna sięgnąć, aby przekonać się osobiście.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Te różne opinie skłaniają mnie, aby przekonać się osobiście, a tu tak fajnie to zostało opisane.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
A mnie podobalo sie oprocz 2 . nic odkrywczego ale czyta sie lekko.z tym ze to iz przerwali serie nie rusza mnie Daje do myslenia zazwyczaj wariuje jak nie moge czytac kolejnych tomow
Jestem na 7 tomie teraz - zaciekawiona porównaniem do Palmer, która wielbie. Pierwszy bardzo mi się podobał i 4 też. Reszta srednio. Po pierwszym miałam nadzieje, ze to cos dla mnie ale teraz zaczynam czuc sie zniechecona. Wszystko na jedno kopyto jakos tak....
Jedynka nie zrobiła na mnie jakiegoś szczególnego wrażenia, za kolejne jakoś nie było okazji.