Letty napisał(a):Och...fajny pomysł NocnyAniele!!!!
Ja w tej chwili marzę o paru wolnych dniach od pracy(właśnie z niej wróciłam).....takie proste,a nierealne!!!
Vienna napisał(a):Mnie się marzą norweskie fiordy, Szkocja i Bretania.
tajemna napisał(a):Ja zawsze marzyłam o tym, żeby...
...umieć grać na saksofonie
...wreszcie być szczupłą
...napisać świetny romans historyczny, który sprzedałby się znakomicie...
...wydać swój tomik wierszy, taki kobiecy, ciepły z nutką tajemnicy, niekoniecznie świetnie się sprzedający
...pojechać do Portugalii i kilku innych krajów
Ach...
Vienna napisał(a):O, widzę że tu sporo niespełnionych literatów. Trzymam kciuki za realizację marzeń.
Mnie nigdy nie ciągnęło do pisania...
ewa.p napisał(a):Tajemna co do książki to już zaczęłaś,gorzej z kontynuacją(przynajmniej u nas )
tajemna napisał(a):ewa.p napisał(a):Tajemna co do książki to już zaczęłaś,gorzej z kontynuacją(przynajmniej u nas )
Kiedy dojdę do tego, żeby to skończyć, to osiwieję i wydawnictwa już poupadają
Będą tylko księgarnie internetowe z ebookami, które autor będzie robił sam
Kasiag napisał(a):Ja mam mnóstwo niespełnionych marzeń. Z takich bardziej realnych, ale zawsze odwlekanych z braku gotówki, to na pewno kurs tańca
A z takich mniej realnych (żeby nie powiedzieć niemożliwych ), to oczywiście podróże. Jest mnóstwo miejsc na świecie, które chciałabym zobaczyć, nie sposób tutaj wymienić wszystkich
A oto dwie wersje (spośród wielu, wielu innych), mojej podróży marzeń - obie pociągowe
Pociągiem po Afryce
Podróż Orient-Ekspresem
tajemna napisał(a):Dziewczyny a pomyślcie sobie ile książek w drodze do celu można przeczytać...Kasiag napisał(a):Ja mam mnóstwo niespełnionych marzeń. Z takich bardziej realnych, ale zawsze odwlekanych z braku gotówki, to na pewno kurs tańca
A z takich mniej realnych (żeby nie powiedzieć niemożliwych ), to oczywiście podróże. Jest mnóstwo miejsc na świecie, które chciałabym zobaczyć, nie sposób tutaj wymienić wszystkich
A oto dwie wersje (spośród wielu, wielu innych), mojej podróży marzeń - obie pociągowe
Pociągiem po Afryce
Podróż Orient-Ekspresem
Piękne podróże
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości