aralk napisał(a):Frin, jeszcze żeby ktoś potrafił tak na to spojrzeć i wyciagnąć jakiekolwiek wnioski
Lorelei napisał(a):O, a ja o tym nawet nie słyszałam A gdzieś bombkę podłożyli I zaczęli 3 godziny później.
Lucy napisał(a):Za przeproszeniem : co za gówno pierwszy komentarz istvan73 adekwatny do całej dyskusji .
Zdaniem Jędrzejczaka sprawa jest jednak skomplikowana, bo farmaceuta nie musi przecież wiedzieć, czy dany środek jest przepisany jako antykoncepcja czy może jako lek stosowany podczas terapii hormonalnej.
Najdroższy
Cieszę się napisać do Ciebie, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze z tobą?
I podjąłem decyzję, aby skontaktować się z powodu mojej obecnej sytuacji w obozie dla uchodźców, i modlę się, aby Bóg dotknąć Twego serca i daje łaskę, aby mi pomóc
Mam na imię panny Anisa Jackson Abasi Saitoti, Mam 24 lat dziewczyna, ja byłam na drugim roku Akademii Górniczo zdrowia przed kryzysami rozpoczął się w moim kraju, jestem z Nairobi w Kenii, ale teraz jestem przebywających w obozu dla uchodźców w Burkina Faso
mojego ojca błogosławionej pamięci według nazwy śp Jackson Abasi Saitoti który był kierownikiem sekcji z Dalbit ropy naftowej w Nairobi, Kenia, mój ukochany ojciec został spalony żywcem na równi z moją ukochaną matkę i nasz dom rodzinny spalony przez rebeliantów w ciągu ostatnich kryzys w moim kraju
Możesz przeczytać więcej o tym incydencie przez stronę poniżej:
http://www.msnbc.msn.com/id/22460182/ns/world_news-africa/t/mob-kills-kenya-church/
po pogrzebie moich rodziców, moja matka krok zajęte wszystko ojciec i wysłał mnie do domu, i twierdziła, wszystko moim zmarłym ojcu własne, bo jest bezdzietne, więc ona wysyłać ludzi do mnie zabić, ponieważ boi się, że może próbować zemścić wszystkie niegodziwości zrobiła dla mnie, ale kiedy zobaczył mnie morderców, to trudno litość nade mną i powiedział mi, że gdy wysłany przez matkę krok mnie zabić, więc poprosili mnie do życia naszego kraju Kenia natychmiast Chcę żyć
krótko i będzie jak ujawnić trochę więcej o sobie do Ciebie i zobaczyć, czy możesz mi pomóc przenieść się do kraju, aby kontynuować studia i mieć nowe życie, i proszę to jest trochę wydzielają i błagam, aby zatrzymaj to dla siebie samego, dopóki wszystko nie jest prawidłowo rozmieszczone i wykonane, to będzie i przyjść do Ciebie dołączyć w swoim kraju
Mam sumę 3,8 mln dolarów w spadku od mojego nieżyjącego ojca, który będzie jak do inwestowania w danym kraju z pomocy, i potrzebuję twojej pomocy, ponieważ mój zmarły ojciec polecił bankowi, aby zwolnić fundusz do mnie w wieku od 24 do cudzoziemca, który może mi pomóc inwestować fundusz mądrze, i został ojca pragnienie mi żyć w obcym kraju, więc bank nie wyda funduszu do mnie bez pomocy cudzoziemcowi, jak mój ojciec polecił banku
fundusz ten jest złożony w moim zmarłym ojcu konto bankowe jednego z banków tutaj w Burkina Faso i mam zamiar dać wszystkie szczegóły / kontakt ponieważ chcę pieniędzy, które mają zostać przeniesione na konto przed i przyjść do Ciebie dołączyć w swoim kraju,
Potrzebuję pilne odpowiedzi na swoje zdolności do obsługi to dla mnie tak, że powiem wam kolejny krok, ponieważ chcę, aby opuścić ten obóz uchodźców jak najszybciej, sytuacja tego miejsca jest bardzo trudne, co ważniejsze, i love my badań i ludzie tutaj nie są przyjazne, i jestem naprawdę cierpienie w tym miejscu, to jest zbyt bolesne, ale mam nadzieję z Twojej pomocy, aby przekazanie funduszy na koncie, i będzie mieć lepsze życie żyć
więc uprzejmie let me know swojej gotowości do pomocy mnie i obiecuję być zawsze miły i wierny Tobie, będę zadowolony, aby zrekompensować Państwu 25% całości funduszu za pomoc, można także pomóc mi do inwestowania funduszu a ja kontynuować studia, bo chcę być lekarzem, to jest moje pragnienie, aby przyczynić się do ludzkości
Ja poślę wam moje zdjęcie i mam nadzieję, że twoje i twojego numeru telefonu, abyśmy mogli rozmawiać przez telefon i ja również chciałbym usłyszeć swój głos!
dziękuję i Bóg zapłać
Z wyrazami szacunku,
Anisa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość