Lucy napisał(a):należało im się
Ja też się cieszę. I wiecie co wcale mi nie szkoda Brazylijczyków.
Pomarańczowym się należało. Van Gaal wykonał z zespołem kupę pracy. Nie wiem czy pamiętacie, ale Holandii wróżono szybkie odpadnięcie. Nie miała 'podobno' dobrych zawodników, samych młodych. Szacun dla trenera również za to, że pozwolił na grę każdemu z piłkarzy z reprezentacji. Zapisał się chyba w historii MŚ.
Robben pokazał też wiele świetnych momentów. Bramkarz, który wszedł na karne Krul na pewno na długo zostanie zapamiętany.
Co do finału to powiem wam, że no qrczę Argentyna w końcu się pokazała, ale jednak ciesze się, ze to nie oni zdobyli Puchar. Jak dla mnie Niemcy stanowczo bardziej sobie na niego zapracowali. Bramkarz to dla mnie wariat
W meczu z Algierią jak wychodzi wykopywał im piłkę. Mało oglądam meczy gdzie bramkarz tak udziela się w grze, a nie tylko pilnuje siatki. Rękawica jak najbardziej zasłużona.
Jedna co do tej piłki dla Messiego to jestem zaskoczona. Na jakiej zasadzie jest ona przyznawana?
No i super wiadomość odnośnie króla strzelców. James dostał. Tak mi go było szkoda jak się żegnał z Mundialem, że bardzo dobrze, że utrzymał się na pierwszej pozycji. Może dzięki temu otworzą mu się drzwi do lepszej kariery.
Co do zakończenia, też nie obejrzałam jak było w TV, zupełnie zapomniałam o tym. Nadrobiłam troszkę zaległości, ale udało mi się obejrzeć kawałek gdzie jest Shakira z synkiem, a Lopez nie widziałam