A Zorro to przystojniak straszny był
Levanda napisał(a):Ale Buka nie była zła! Ona była nieszczęśliwa!
Kawka napisał(a):Ładne rzeczy oglądałyście. Z traum z dzieciństwa to poza Buką (oczywista oczywistość ) kojarzę horror o zmutowanych dżdżownicach, "Drgania" czy też "Wstrząsy" się to nazywało. Do dziś mi słabo na widok dżdżownicy. Tym bardziej, że jeszcze na długo przed oglądnięciem tego filmu, dżdżownice śniły mi się w ramach koszmarów. Okropność.
ewa.p napisał(a):Kawka napisał(a):Ładne rzeczy oglądałyście. Z traum z dzieciństwa to poza Buką (oczywista oczywistość ) kojarzę horror o zmutowanych dżdżownicach, "Drgania" czy też "Wstrząsy" się to nazywało. Do dziś mi słabo na widok dżdżownicy. Tym bardziej, że jeszcze na długo przed oglądnięciem tego filmu, dżdżownice śniły mi się w ramach koszmarów. Okropność.
Wstrząsy się to nazywało i też miałam to oglądać jako horror,z tym,że dla mnie to była komedia.Zresztą kilka dni temu leciała w tv druga część owego 'horroru'.Ubaw po pachy.Z tym,że ja nigdy nie bałam się dżdżownic,służyły mi zawsze jako amunicja na starszą siostrę
wiedzmaSol napisał(a):pozostając w temacie oglądania, mnie się ostatnio przypomniał Zorro ten z lat 50 z Guy'em Williamsem w roli głównej. Na yt są chyba wszystkie odcinki, przerabiam dla przypomnienia. Rety jak ja kochałam ten serial.
A Zorro to przystojniak straszny był
ewa.p napisał(a):kasiek napisał(a):Najstraszniejszy to był Freddy K., o dziwo kiedy byłam mała niczego się nie bałam. Nie to co teraz....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości