Jadzia napisał(a):Och, tak, Tajemnica Sagali była rewelacyjna
I jeszcze był taki serial, co chłopak przeniósł się do takiego świata, w którym żyły tylko dzieci, nie było dorosłych, jakieś tam były zatargi między grupami, a w ogóle to się okazało, że on był w śpiączce cały ten czas...
Kawka napisał(a):Był też taki rewelacyjny polski serial dla dzieci "Tajemnica Sagali" - pamięta ktoś?
Albo może pamiętacie "Po drugiej stronie lustra"? O nastolatce z naszych czasów, która dzięki tajemniczemu zwierciadłu przenosi się do czasów panowania Romanowów. Poznaje przyszłego następcę tronu Aleksieja Nikołajewicza Romanowa i... dalej wiele z akcji nie pamiętam, ale wiem, że serial był wdechowy.
maddalena napisał(a):Kawka napisał(a):Był też taki rewelacyjny polski serial dla dzieci "Tajemnica Sagali" - pamięta ktoś?
Albo może pamiętacie "Po drugiej stronie lustra"? O nastolatce z naszych czasów, która dzięki tajemniczemu zwierciadłu przenosi się do czasów panowania Romanowów. Poznaje przyszłego następcę tronu Aleksieja Nikołajewicza Romanowa i... dalej wiele z akcji nie pamiętam, ale wiem, że serial był wdechowy.
Pamiętam, Tajemnice Sagali, najczęściej nadawali w ferie zimowe na 1 lub 2.
Po drugiej stronie lustra także pamiętam, fajny był.
Na RTL7, był taki fajny serial, Czy boisz się ciemności Dzieciaki siadały przy ognisku i opowiadały straszne historie. Leciał od pon. do pt. ok 17-tej.
Pamięta ktoś?
Levanda napisał(a):
Ja oglądałam np. Było sobie życie i Byli sobie odkrywcy.
aralk napisał(a):Niech się schowają te dzisiejsze horrory, piły i wschody i zmierzchy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość