ewajoanna23 napisał(a):mewa napisał(a):Agnesscorpio napisał(a):Jeśli mogę coś podpowiedzieć, to ponad rok temu popełniłam romans, jeślibyście chciały się zapoznać z jego treścią, to zapraszam:)
http://www.empik.com/bez-przebaczenia-l ... ,ksiazka-p
przeczytałam fragment na twojej stronie i stwierdzam jedno: czemu jest taki krótki?????
a zdajesz sobie sprawę,że Twoje książki są dostępne tylko w Empiku???i to jak w moim przypadku jeszcze musiałam zamówić, ponieważ na półce ich nie było.Matras nie miał tego w ogóle u siebie, Azymut również.
mewa napisał(a):i dziwić się później cenom książek
ewajoanna23 napisał(a):Patrząc na Ambera i ich ostatnie wyprzedaże, to zaczynam mieć wątpliwości , czy aby na pewno koszt wyprodukowania książki jest tak wysoki!!!!
Ja tylko bardzo żałuję,że tak mało promuje się polskie autorki, których od jakiegoś czasu zrobiłam się fanką, a mało o nich słychać
Fringilla napisał(a):"półkowe" w efekcie człowiekowi ani do empiku, ani do trafficu, ani do innych sieciówek już nawet chodzić się nie chce...
Wiedźma Ple Ple napisał(a):Fringilla napisał(a):"półkowe" w efekcie człowiekowi ani do empiku, ani do trafficu, ani do innych sieciówek już nawet chodzić się nie chce...
Judith Krantz - I'll take Manhattan- tam cóż, mechanizm jest pięknie przedstawiony, choć w czasopismach ...
a Meyer leżała i leży na najbardziej wyeksponowanym miejscu
Agnesscorpio napisał(a):ewajoanna23 napisał(a):Patrząc na Ambera i ich ostatnie wyprzedaże, to zaczynam mieć wątpliwości , czy aby na pewno koszt wyprodukowania książki jest tak wysoki!!!!
Ja tylko bardzo żałuję,że tak mało promuje się polskie autorki, których od jakiegoś czasu zrobiłam się fanką, a mało o nich słychać
To jest wielka bolączka w naszym kraju. Dlatego założyłam stronę na FB, informuję tam o nowościach, a także organizuję konkursy, w których można wygrać książki polskich autorów. Dzisiaj właśnie ruszyliśmy z kolejnym. Trzeba się wspierać!
Wiedźma Ple Ple napisał(a):Agnesscorpio napisał(a):ewajoanna23 napisał(a):Patrząc na Ambera i ich ostatnie wyprzedaże, to zaczynam mieć wątpliwości , czy aby na pewno koszt wyprodukowania książki jest tak wysoki!!!!
To jest wielka bolączka w naszym kraju. Dlatego założyłam stronę na FB, informuję tam o nowościach, a także organizuję konkursy, w których można wygrać książki polskich autorów. Dzisiaj właśnie ruszyliśmy z kolejnym. Trzeba się wspierać!
długo byłam obrażona na fejsbóka ale teraz jednak doceniam jego przydatność ... w pewnych sprawach ...
Fringilla napisał(a):ehm, ja tylko tak na marginesie, bo sama mam ostatnio poszerzony margines przypadków offtopowych: romans historyczny,a w szczególności obcojęzyczny, to niekoniecznie może w tym temacie
Agnesscorpio napisał(a):Hehhe, wiesz, ja w ogóle trochę "krwawa" jestem, teraz skończyłam kolejną ksiązkę, która jest u wydawcy i to dopiero będzie romans. Pierwsze recenzentki płakały (ja się śmiałam )
A co do BP, to powiem tak: książka miała się zakończyć tak jak lubię, czyli BAD END. Ale moja mama, czytając wszystko na bieżąco, przyszła do mnie i powiedziała:
"Bój się Boga, dziecko. Tyle im zgotowałaś, co niektórzy podwójnie żyjąc by nie zaznali. Dajże im trochę oddechu!"
No cóż...
Dałam;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość