wiedzmaSol napisał(a):Faris, w listach i spisach jest motyw Młodzi dorośli i nastolatkowie
jeśli nie ma wszystkiego to proszę o krzyczenie tu a będę uzupełniać.
KatiaBlue napisał(a):Nie dziękuj tylko czytaj, potem ewentualnie mnie zabijesz, czy co tam będziesz chciała
obession napisał(a):Trochę spóźniona się wtrącę, wybaczcie, ale dodam coś odnośnie tego niezrównoważenia. Po pierwsze raz chciała by z jednym raz z drugim, ja bym może nawet zrozumiała, że zdradziła i chciała odejść od swojego chłopaka, albo, że uznałby, że ta zdrada to był błąd i chce zostać. Ale to ciągłe, ten, a może jednak nie, a w sumie to może jednak zostanę z tym. I tak w kółko. Ogólnie uważam, że była bardzo niedojrzała i nie sądzę, żeby usprawiedliwieniem była praca jej chłopaka. W związkach nie zawsze jest kolorowa, ludzie nie zawsze mają dla siebie mnóstwo czasu, czasami codzienność ludzi przytłacza, ale żeby tak od razuNie widzę tego i nie rozumiem. Ale to tylko moje zdanie.Spoiler:
aniazlipca napisał(a):Duzz - jeśli chodzi o Ayden - wkurzyła mnie tym, że nie uwierzyła Asie po tym całym rabunku w barze Rome'a....mogła zdobyć się na więcej zaufania według mnie.
Jeśli chodzi o serię Oddechy - ja nie potrzebowałam chusteczek, ale po lekturze byłam dosyć przygnębiona. Lepiej ją sobie dawkować.
Jak już Kawa napisała czytałam Obsydiana. I nawet nie 3 a 4 części, świetna seria
Alias napisał(a):Duz, pytałaś o The Mistake, krótko będzie:
Niestety słabsze w moim odczuciu od pierwszej pozycji z serii... Typowe NA, w tym przypadku jakoś niczym szczególnym się nie wyróżniające...chociaż dalej szybkie i całkiem przyjemne czytadło. Chyba trochę za dużo seksów, zbyt silnych wyrzutów sumienia (bohater) i urażonej dumy (bohaterka), ale szczęściem doprowadziło to do drugiej połowy ksiązki (tej lepszej i zabawniejszej jak myślę)...
Pomimo lekkiego rozczarowania i tak czekam na kolejnego pana (Deana tym razem).
aniazlipca napisał(a):A ja przeczytałam prawie wszystkie z listy, a tych, które nie czytałam odpuściłam bo były kiepskie dobra trzeba szukać nowych.
niunia321 napisał(a):Maybe Someday czytałam i było niezle teraz skonczyłam czytac Na krawędzi nigdy i Na krawędzi zawsze czytałyście?? pierwszy tom bardzo mi sie podobal ale drugi troche mnie nudzil momentami ale tak czy siak polecam
LiaMort napisał(a):Morze spokoju to jedna z lepszych z YA.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości