Witam seedecznie
Nie będąc oryginalna
"zauroczył" mnie romans połączony z dużą dawką fantastyki i też horroru. Jak do tej pory przyczytałam z tego gatunku przeczytałam ksiązki Sandemo SoLL, Królestwo światła i pojedyncze opowiadania. Przeczytałam także pierwszy tom Grethe May "Córy życia" ale szczerze mnie nie wciągło i nie ma takich koni aby mnie zmusiły do czytania dalej.
Patrycja Briggs - Zew księżyca i Więzy krwi - mimo braku jako takiego romansu i erotyki co ja akurat bardzo lubie
- książki bardzo mi sie podobały.
Panią Hamilton za Pocałunek Ciemności i Pieszczotę Nocy wręcz uwielniam. Natomiast Sage o Anicie jakoś nie mogę się przemóc ponieważ walczy z wampirami a nie ich kocha
i w sumie nie wiem czy jest tam romans i erotyka.
Hotel Transylwania też mnie ciekawi ale jest jakies ziarenko które mnie trzyma z dala bo w sumie z treszczeń nic nie wiem.
Niestety należę to takiego rodzaju ludzkości, którzy najpierw lubia wiedzić co w książce a potem dopiero ją czytać.
Lubię także w ksiązce ( proszę się nie śmiac) duzych złych Panów którzy schodzą na dobra drogę i są fanfary i miłość
Może ktoś z Wam lubi streszczać książki mniej więcej to chętnie przeczytam i z góry będę bardzo wdzięczna. Ponieważ w tej chwili nic nie czytam a bardzo chciałabym przenie się do jakiejś fajnej "krainy"
pozdrawiam