Janka napisał(a):Doszły mnie słuchy, że "Zaufasz mi" Diany Brzezińskiej kończy się strasznym cliffhangerem. Jest tam jakieś bardzo tajemnicze wydarzenie, które wytłumaczone będzie dopiero w następnej części. Tak się zastanawiam, czy nie zaczekać z kupowaniem książki i czytaniem do czasu, gdy już będzie się zbliżało wydanie następnego tomu.
Wystarczył jeden jego uśmiech, by wiedziała, że spotkała demona…
Adam spadkobierca fortuny Wetulanich niespodziewanie wraca do Polski. Młody, przystojny mężczyzna wkrótce staje się sensacją na uniwersytecie Jagiellońskim.
Gdy po raz pierwszy ją zobaczył, wyglądała na niewinną, ale jedno spojrzenie jej oczu sprawiło, że zrozumiał, jak bardzo się pomylił…
Anna Maj jest ciężko pracującą studentką, której dzieciństwo wypaliło piętno na duszy. Dziewczyna stara się żyć jak inni, ale gdy zapada zmrok, cienie przeszłości nie przestają jej dręczyć.
Spirala przeznaczenia zaczyna się poruszać…
Oboje stanowią silne osobowości i zawzięcie strzegą swoich sekretów. Jednocześnie fascynacja między nimi wzrasta. Okazuje się bowiem, że mają więcej wspólnego, niż początkowo mogło się wydawać.
Tylko czy w brutalnym świecie rzeczywistości obdartym z magii i marzeń można napisać swoją własną bajkę?
Nie zapominajmy, że prawdziwe baśnie są dużo bardziej mroczne i realne niż mogłoby się wydawać. Życie nigdy nie posługuje się cenzurą…
Karina32 napisał(a):Idealny jak diabli S.C.AlektoWystarczył jeden jego uśmiech, by wiedziała, że spotkała demona…
Adam spadkobierca fortuny Wetulanich niespodziewanie wraca do Polski. Młody, przystojny mężczyzna wkrótce staje się sensacją na uniwersytecie Jagiellońskim.
Gdy po raz pierwszy ją zobaczył, wyglądała na niewinną, ale jedno spojrzenie jej oczu sprawiło, że zrozumiał, jak bardzo się pomylił…
Anna Maj jest ciężko pracującą studentką, której dzieciństwo wypaliło piętno na duszy. Dziewczyna stara się żyć jak inni, ale gdy zapada zmrok, cienie przeszłości nie przestają jej dręczyć.
Spirala przeznaczenia zaczyna się poruszać…
Oboje stanowią silne osobowości i zawzięcie strzegą swoich sekretów. Jednocześnie fascynacja między nimi wzrasta. Okazuje się bowiem, że mają więcej wspólnego, niż początkowo mogło się wydawać.
Tylko czy w brutalnym świecie rzeczywistości obdartym z magii i marzeń można napisać swoją własną bajkę?
Nie zapominajmy, że prawdziwe baśnie są dużo bardziej mroczne i realne niż mogłoby się wydawać. Życie nigdy nie posługuje się cenzurą…
Mimo dobrego początku i nawet całkiem zgrabnego warsztatu autorki, nie dałam rady tego skończyć. Im dalej, tym było coraz gorzej. Poległam gdzieś w połowie, kiedy poziom debilizmu obojga bohaterów przekroczył dla mnie już wszelkie granice... Kompletnie nie rozumiem ich postępowania i nie jestem w ogóle ciekawe skąd ono wynikało. Oboje są siebie warci, więc mam nadzieję, że skończyli razem. Dobrze, że nie wydałam na nią pieniędzy, a wygrałam, bo plułabym sobie w brodę
joakar4 napisał(a):Jestem już po i teraz już wiem, że warto poczekać z lekturą aż wyjdzie trzecia część.
giovanna napisał(a):Ciężko trafić na coś fajnego. Niedługo to mi chyba tylko kryminały zostaną, bo Bis nie będzie wydawał romansów historycznych, a Amber co chwilę powtórki robi i nie wszystkie autorki od nich lubię
joakar4 napisał(a):Jestem już po i teraz już wiem, że warto poczekać z lekturą aż wyjdzie trzecia część.
Lucy napisał(a):Cecylio, obudź się! - Dorota Wójcik
Jeżeli macie ochotę się pośmiać, poprawić sobie nastrój, to ta pozycja będzie w punkt.
aleqsia napisał(a):giovanna napisał(a):Ciężko trafić na coś fajnego. Niedługo to mi chyba tylko kryminały zostaną, bo Bis nie będzie wydawał romansów historycznych, a Amber co chwilę powtórki robi i nie wszystkie autorki od nich lubię
Gio masz potwierdzona 8nforamcje od BISu?
giovanna napisał(a):Ciężko trafić na coś fajnego. Niedługo to mi chyba tylko kryminały zostaną, bo Bis nie będzie wydawał romansów historycznych, a Amber co chwilę powtórki robi i nie wszystkie autorki od nich lubię
giovanna napisał(a):Janka napisał(a):Doszły mnie słuchy, że "Zaufasz mi" Diany Brzezińskiej kończy się strasznym cliffhangerem. Jest tam jakieś bardzo tajemnicze wydarzenie, które wytłumaczone będzie dopiero w następnej części. Tak się zastanawiam, czy nie zaczekać z kupowaniem książki i czytaniem do czasu, gdy już będzie się zbliżało wydanie następnego tomu.
Wiem, zajrzałam na koniec głupia
giovanna napisał(a):aleqsia napisał(a):giovanna napisał(a):Ciężko trafić na coś fajnego. Niedługo to mi chyba tylko kryminały zostaną, bo Bis nie będzie wydawał romansów historycznych, a Amber co chwilę powtórki robi i nie wszystkie autorki od nich lubię
Gio masz potwierdzona 8nforamcje od BISu?
Tak
https://www.facebook.com/15455803791577 ... =3&theater
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości