•Sol• napisał(a):Wiesz co, na pewno sporo jest zawyżonych. Niestety widzę tendencję, że recenzenci boją się dać mniej niż 9 książce dostanej od wydawnictwa.
A to nie prowadzi do niczego dobrego niestety.
I jak patronat rządzi się trochę innymi prawami, tak zwykła umowa na recenzję nie zobowiązuje do wystawienia oceny powyżej 8 czy 9.
Antenka napisał(a):Papaveryna lepiej oszczędź trochę czasu i przeczytaj Dianę Brzezińską „Będziesz moja” naprawdę warto.
wow! Ale nooo to dobrze chociaż wiem, że autorzy uważają 6 gwiazdek za ocenę negatywną więc wieszPapaveryna napisał(a):Poczułam się jak ewenement. Ja rzadko daję więcej niż 6 gwiazdek
Papaveryna napisał(a): "Zbrodnia i Karaś" dostało 1
•Sol• napisał(a):Janko, niefachowo to trytytki, a fachowo chyba opaski do kabli. Wolę trytytki.
•Sol• napisał(a):Dobry erotyk to ciężka sprawa. Np Magda Mila podobno pisze dobre erotyki, nawet u nas chwalone przez Karinę. A dla mnie nie do przejścia - sceny może i napisane zwinnie i zgrabnie, ale zero treści pomiędzy i to mnie odrzuca.
Wiem, że 'Na moment przed świtem' jest inne. Pamiętam, że mówiłaś o tym od początku, odkąd pisałaś. Dlatego wiem, że nie mogę jej wziąć ot tak sobie, tylko jak będę mieć melodię na trudniejszą książkę.
A że nie kupiłam tylko posiłkuję się Legimi... Uzależniło mnie ale z chomika nie śmiałabym
A czytałyście Niebezpieczną grę Emilii Wituszyńskiej? Jestem dawno po, trochę żenadometr pikał, ale chętnie się dowiem co Wy o tym myślicie
Dorotka napisał(a):Też czytałam, już jakiś czas temu, ale mnie ta starsza pani mocno wku*wiała. Intryga też była do bani. E tam, mocno przereklamowane.
Janka napisał(a):Mnie początkowo też dziwiła jej agresja, dopóki sobie nie zdałam sprawy, że to jest jej walka o zwiększenie szans na przeżycie.
giovanna napisał(a):•Sol• napisał(a):A czytałyście Niebezpieczną grę Emilii Wituszyńskiej? Jestem dawno po, trochę żenadometr pikał, ale chętnie się dowiem co Wy o tym myślicie
Czytałam na wattpadzie i zachwycona nie jestem, taka kryminalna bajka
giovanna napisał(a):O widzisz to szkoda, że nie zdążyłam . To tam jakieś grupy są? Ale ja ciemna jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość