Dorotka napisał(a):Jest jeszcze Marta Węgiel i jej "Afera Kobana", gdzie Julia - główna bohaterka prowadzi śledztwo razem z [nie zgadniesz]... samą Joanną Chmielewską! Nieźle co?
•Sol• napisał(a):Mnie dobrze robi ostatnio Rogoziński i jego Róża Krull
Dorotka napisał(a):
Jest jeszcze Marta Węgiel i jej "Afera Kobana", gdzie Julia - główna bohaterka prowadzi śledztwo razem z [nie zgadniesz]... samą Joanną Chmielewską! Nieźle co?
•Sol• napisał(a):Janko, mam na czytniku książki Matyszczak liczę że będzie dobrze bo kończą mi się dobre i polskie a ostatnio polubiłam się na nowo z polską literaturą
Dorotka napisał(a):Jest jeszcze Marta Węgiel i jej "Afera Kobana", gdzie Julia - główna bohaterka prowadzi śledztwo razem z [nie zgadniesz]... samą Joanną Chmielewską! Nieźle co?
ewa.p napisał(a):a chociazby w Trudnym trupie,tam zdaje się jest po raz pierwszy
taki właśnie mam zamiar oby jednak było dobrzeJanka napisał(a):Nie mogę Ci obiecać, że będziesz zadowolona, ale próbuj, bo może zaskoczy.
Roma napisał(a):Iwona Banach na jednej z grup facebookowi pisała że ma na ten rok zaplanowane dwie książki chyba właśnie komedie.
Lucy napisał(a):Czekam na na komedię w wydaniu Pani Banach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości