KatiaBlue napisał(a):Co to jest pierdzimączka?
A tak wgl Brawo ty
Papaveryna napisał(a):Po mojemu inaczej takie ciepłe kluchy
Bohater wokół którego uwija się bohaterka, ponieważ on nie ruszy paluszkiem, gdyż ma swoje wielkie plany/problemy/traumy i nie może sobie pozwolić na szczęście. Często też posiada ziejącą pustką dziurę zamiast serca, co nieustannie podkreśla
I zazwyczaj dopiero po koniec odnajduje taki swoje jaja i następuje ocknięcie, że mu zależy, kiedy ona się już nad nim odpowiednio naskacze i nalata.
Spotykam takich ostatnio i w historykach i w romansach współczesnych. Męczą mnie już
montgomerry napisał(a):Papaveryna napisał(a):Po mojemu inaczej takie ciepłe kluchy
Bohater wokół którego uwija się bohaterka, ponieważ on nie ruszy paluszkiem, gdyż ma swoje wielkie plany/problemy/traumy i nie może sobie pozwolić na szczęście. Często też posiada ziejącą pustką dziurę zamiast serca, co nieustannie podkreśla
I zazwyczaj dopiero po koniec odnajduje taki swoje jaja i następuje ocknięcie, że mu zależy, kiedy ona się już nad nim odpowiednio naskacze i nalata.
Spotykam takich ostatnio i w historykach i w romansach współczesnych. Męczą mnie już
dziekuję za dobry początek dnia
Viperina napisał(a):Pierdzimączka wejdzie na stałe do forumowej nomenklatury
Very, sama nie wiem, czy mnie zachęciłaś, czy zniechęciłaś
nie zawsze niepowtarzalność = wyjątkowośćPapaveryna napisał(a):Dużo różnych rzeczy jest podniesionych, ale w sumie nic takiego niepowtarzalnego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość