montgomerry napisał(a):a jakie to jeszcze są POLSKIE romanse historyczne??? bo ja chyba zacofana jestem, że nic nie znam (oprócz ksiązek Romy)
montgomerry napisał(a):a jakie to jeszcze są POLSKIE romanse historyczne??? bo ja chyba zacofana jestem, że nic nie znam (oprócz ksiązek Romy)
mdusia123 napisał(a):montgomerry napisał(a):a jakie to jeszcze są POLSKIE romanse historyczne??? bo ja chyba zacofana jestem, że nic nie znam (oprócz ksiązek Romy)
A książki Małgorzaty Gutowskiej-Adamczyk? Szczególnie "Cukiernia pod Amorem" i dwuczęściowa (niestety ) seria "Fortuna i Namiętności". Ja bym te tytuły podciągnęła pod dział "polskie romanse historyczne".
Roma napisał(a):tego nie czytałam, chociaż posiadam. Werzchowska mi się podobała.
Widziałam wydane Dwór w Czartorowiczach Rzepiela i z zapowiedzi Przekroczyć Rzekę Szepielak, natomiast nie wiem na ile to będzie romansowe, ponieważ nie miałam okazji czytać. I jeszcze Meandry Miłości Bulicz - Kasprzak i Wilczy Dwór Kordel - również jeszcze nie czytałam. I to chyba wyczerpuje listę polskich romansów historycznych. Dużo książek nie ma...
Roma napisał(a): I jeszcze Meandry Miłości Bulicz - Kasprzak
mdusia123 napisał(a):montgomerry napisał(a):a jakie to jeszcze są POLSKIE romanse historyczne??? bo ja chyba zacofana jestem, że nic nie znam (oprócz ksiązek Romy)
A książki Małgorzaty Gutowskiej-Adamczyk? Szczególnie "Cukiernia pod Amorem" i dwuczęściowa (niestety ) seria "Fortuna i Namiętności". Ja bym te tytuły podciągnęła pod dział "polskie romanse historyczne".
•Sol• napisał(a):mdusia123 napisał(a):montgomerry napisał(a):a jakie to jeszcze są POLSKIE romanse historyczne??? bo ja chyba zacofana jestem, że nic nie znam (oprócz ksiązek Romy)
Fortuny i namiętności nie czytałam, ale dla mnie Cukiernia pod Amorem to obyczaj. Z wieloma pobocznymi wątkami,wieloma innymi wplecionymi gatunkami, ale nadal obyczaj
za tą Wierzchowską muszę się wziąć prędzikiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość